5. september 2012

En gående Trabi..

Når man går rundt i en by man ikke kender, og går uden at have et bestemt mål, ender man sommetider på steder, hvor man ikke kan komme længere. En af de blindgyder vi endte i, var ret spændende. Vi fulgte en sti gennem en park, og endte bag den tyske ambassade i Prag.. P1020882Det var ikke muligt at komme ind i haven, men et par steder havde man et rigtig fint kig gennem hegnet ind i ambassadens baghave, hvor vi kunne se denne sjove Trabi .. IMG_3356IMG_3357Tyskerne har endda været så venlige at sætte et skilt op, som forklarer hvad det er for en løjerlig bil de har stående.. :-) P1020884Her kunne vi så ikke komme videre.. Den amerikanske ambassade var spærret godt inde, vi måtte vende om og finde en anden vej. P1020885

14 kommentarer:

 1. Sikke en bygning tyskerne havde fundet til deres ambassade, den er der da stil over :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja for pokker, det er et super flot hus.. nærmest et palæ. :-)

   Slet
 2. Det er dog en herlig Trabi, du har fundet, og et dejligt eftermiddagslys (må det være) du har fanget den i. Det er så skønt at gå fremmede steder og bare se, hvor man mon ender henne. Den amerikanske ambassade ser godt nok meget befæstet ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er den ikke skøn.. godt set Hanne, billederne er taget midt på eftermiddagen, og der var et rigtig fint lys.
   På grund af den amerikanske ambassade var der ret meget politi i området, også i skoven bag ambassaderne hvor vi gik.

   Slet
 3. Hehe, god humor, selv om teksten ikke lyder som om det var ment som en morsomhed ... men i de trabier kom man jo næsten lige så hurtigt frem til fods :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er nemlig skøn humor, vi morede os også over den. Nej jeg tror heller ikke kunstneren har lavet den som en joke.. :-)
   Kan du huske dengang i.. var det ikke november '89, da de væltede ud fra færgerne i Rødby og Gedser.. og fyldte landevejene med lugt, larm og m e g e t langsom kørsel.. :-D

   Slet
 4. Herlig statue og en smuk ambassade, jeg kan desværre ikke huske så meget om trabierne, måske fordi vi ikke havde bil da jeg var ung. ;-D knus og god dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Man lagde sikkert mere mærke til dem, når man selv var i bil.. :-) De skabte lange lange køer..

   Slet
 5. Jo, jeg husker dem tydeligt fra de første år efter murens fald. De var overalt med deres stank - og de gik i stå på de mest ubelejlige steder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi... det gjorde de, og der var ofte rigtig mange mennesker i dem. Østtyskere som var totalt hungrende efter vestlige varer..

   Slet
 6. Ha ha, sjov figur selv om jeg ikke helt er med på symbolikken? Der bor en enkelt Trabi-elsker i mit lokal-område. Man er aldrig i tvivl, når han kommer; det både lugter og larmer. Han burde opfordres til at gøre en statue af den ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved ikke hvilken symbolik kunstneren lægger i den, for mig er joken at den kører så langsomt så den ligesågodt kunne gå rundt.. :-) Det er ikke særlig miljøvenlige biler.

   Slet
 7. Det er dejligt at få lov at se lidt af alt det, du oplevede - den gåede Trabi er fantastisk :-) Klem og god torsdag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så hjertelig velkommen Madame, ja er den ikke skøn.. :-)

   Slet