26. september 2012

På Hovedbanegården..

Mit nye Lumix skulle selvfølgelig afprøves i morges.. Jeg havde håbet på at nå ind til København, mens solen stod op over Islands Brygge og farverne spillede i vandet.. Det forpurrede DSB, jeg så en fantastisk solopgang gennem et beskidt togvindue, mens vi holdt stille og ventede og ventede.. naturligvis uden nogen form for information. Eller OK.. når ret skal være ret, så kom der efter næsten 10 minutters ventetid en kort information ud over højtaleranlægget.. “Vi venter i øjeblikket på signal, og kører om et øjeblik..” hvorefter toget satte i gang og kørte videre.. Alt i alt godt 20 minutters forsinkelse, som betød at jeg ikke havde tid til fotosession ved havnen.. Men lidt var jeg altså nødt til at prøve af, så jeg snuppede 3 hurtige billeder fra Tietgensbroen..

Indstilling: iA (Intelligent Auto – er nu ofte ikke særlig intelligent.. )P1000004-AutoIndstilling: HDR (Kameraet tager 3 billeder med forskellige eksponering og samler dem i et) En funktion jeg glæder mig meget til at lege mere med. P1000003-HDRIndstilling: Kreativ kontrol / Toy (legetøjseffekt..!!)P1000005-Legetøjs effekt

Muligheder er der nok af.. Jeg skal bare finde tiden til at lege med dem.. :-)

12 kommentarer:

 1. Indstillingen HDR lyder rigtig smart og billederne er superflotte. Jeg vil undersøge om mit nye Canon også har HDR, men det er ikke altid, man ønsker, at både forgrund og baggrund skal være skarpe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er det ikke, og så skal man selvfølgelig ikke bruge HDR funktionen. Man kan også lave HDR billeder manuelt, med mindst 3 forskellige eksponeringer og så samle dem i et redigeringsprogram bagefter. Jeg er bare mest til de nemme løsninger.. :-)

   Slet
 2. Den HDR-ting er altså smart ... mit behov for en kameraopgradering er lige blevet endnu større ;-)
  De 20 x zoom lokker også ... selv om det ikke er godt at køre den helt ud, må det alt andet lige være bedre end 20'erens 16 x.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også ret vild med den funktion, det er den jeg glæder mig mest til at lege med..
   Jeg Zoomer meget sjældent så meget med det lille kamera, synes ikke kvaliteten bliver specielt god.. :-) Eller også kan jeg bare ikke holde det stille nok.

   Slet
 3. Jeg nyder bare billederne , FOTO snak er sort snak for mig :-) ❤❤❤❤❤sender lige lidt kunstig sol til dig ☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er du også meget velkommen til.. og tak for solene, vi trænger til den, her i byen regner det det meste af tiden i dag. :-)

   Slet
 4. Svar
  1. Nemlig.. og et stort af slagsen.. :-)

   Slet
 5. Hold da op - den kan noget fancy. Jeg ved ikke engang, hvad mit kan :)... Måske man skulle eksperimentere lidt mere... for det er da nogle flotte photos, med forskelligt "look" :-)

  SvarSlet
 6. Smart lille legetøj du har reddet dig og billederne er da super flotte
  Man skal ikke gå ned på udstyr hehe...god aften til dig knus

  SvarSlet
 7. Det ser spændende ud med alle de nye funktioner, du har fået på dit nye apparat. Sikke nogle flotte glødende farver der kommer frem på indstillingen 'Legetøjseffekt'.

  SvarSlet
 8. Vældigt informativ billedserie, og jeg kan godt forstå at du er begejstret for den HDR funktion du har fået dér. Toy-effekten skal vist bruges lidt varsomt, men den giver flotte lego-farver.

  Glæder mig til at se flere billeder fra det kamera.

  SvarSlet