9. juni 2013

Jeg lider af sløvsind..

her i blogland, men i den virkelige verden er der fuld fart på over hele linjen.

I IT afdelingen er vi i gang med en mindre organisationsændring og en stor fysisk rokade. Den slags giver en del turbulens, nogle kolleger er glade og nogle er knap så glade, for nu at sige det mildt. Jeg er en af de glade, jeg har længe været træt, af flere af de arbejdsopgaver jeg havde, jeg var begyndt at kede mig, og det er ikke en sund arbejdstilstand for mig. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med de nye og spændende opgaver, det eneste minus er, at udsigten fra min nye pind ikke er helt så fin, som der hvor jeg sad før, men jeg får nok ikke tid til at sidde og kigge ud alligevel.. :-) IMG_1866

Ugen, der er slut lige om, bød også på en “gratis” fridag, firmaet er lukket Grundlovsdag, jeg kunne altså snildt vænne mig til en arbejdsuge med fri hver onsdag. IMG_1929

Ungerne fyldte haven om eftermiddagen, Emil har jo længe været meget begejstret for farfars græsslåmaskine, men han har ikke været interesseret i at den skulle startes, den larmede alt for meget. I onsdags kom der nye boller på den suppe, nu ville han have den startet, og efterhånden fik han lokket alle til at hjælpe ham med at klippe græs. Jeg er sikker på, at naboerne var godt trætte af, at den maskine blev startet og stoppet hele tiden, men Emil elskede det, og vi fik slået græs flere gange.. :-) IMG_1947IMG_1959

32 kommentarer:

 1. Tilfredsheden med det nye arbejde lyder godt. Det er nemmere at starte plæneklipperen igen end at finde nyt arbejde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er rigtig glad for det, plæneklipperen lader jeg drengene lege med. :-)

   Slet
 2. Dejligt at du hører til de glade i flokken. Forandring er slet ikke så tosset, og det er vist også meget sundt at få brugt lidt nye hjerneceller.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så fedt med nye udfordringer, det kender du jo alt til.. :-)

   Slet
 3. Det er da godt, at du er blandt dem, der er glade for rokeringen. Det eneste kedelige arbejde, jeg har haft, er husarbejde. Nåh ja, og så den gang, jeg arbejdede på fabrik, men der var jeg på akkord, og skulle skynde mig så meget, at der ikke var tid til at kede sig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Husarbejde keder også mig frygteligt.. :-)

   Slet
 4. Lyder rigtigt dejligt med nye og mere "passende" udfordringer på arbejde, for det er jo ikke særligt befordrende at kede sig.. hovedet går lidt i stå ellers, og dét kan vi jo ikke ha :-)

  Mht Emil og maskinen... stakkels naboer.. men hurra for Emil. Det er da stoort at den må startes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er rigtig glad for de nye udfordringer, kommer helt sikkert til at bande og blive frustreret også, men lige nu nyder jeg det.. :-)

   Vi har indkaldt ham til næste omgang klipning af græsset, og han må gerne tage sin far med. :-)

   Slet
 5. Stort tillykke med de nye udfordringer, blogland venter også på dig, der skal også være tid til Emil når han nu hjælper jer med at slå græsset. :-D Knus og god mandag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Annemarie.. Emil er en dejlig lille hjælper. :-)

   Slet
 6. Tillykke med de nye udfordringer, Inge! Jeg anbefaler varmt en arbejdsuge med fri hver onsdag - det havde jeg i flere år :-) Dejlige billeder af jeres lille charmetrold!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Madame.. Gid jeg kunne få sådan en ordning. :-)

   Slet
 7. Alt bliver kedeligt, når det bliver rutine! Tillykke med rokaden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er fedest når man også kan få lov at bruge hovedet ind i mellem.. Tak. :-)

   Slet
 8. Vi er her, når du dukker op, selv om jeg havde overset det skønne billede af den kommende mor i forrige indlæg :-) Tillykke med de nye opgaver, du må ud i pauserne og nyde omgivelserne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene, ja er den kommende mor ikke dejlig.. :-)
   Når solen skinner som den har gjort de sidste par dage, vælger vi nogle gange at holde walk and talk møder i vores skønne nærområde.

   Slet
 9. Spændende med nye udfordringer, dejligt at du hører til 'de glade' :-)

  Mon ikke naboerne tilgiver både jer og Emil, så længe han er så lille - og det ikke er en hverdagsfornøjelse at 'slå græs' :-) Vores nabodreng er 11-12 år og bruger ind i mellem plæneklipperen til at lege med: 30 sek klip - 1 min pause - 2 min klip - 30 sek pause osv osv. Jeg synes måske nok, han er gammel nok til, at han i stedet kunne slå plænen rigtigt, men det gør hans far stadigvæk. Grrr ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber naboerne tilgiver larmen, det varer ikke så længe før de slipper helt for os og vores larmende maskiner.. :-)
   Du kunne da spørge om ikke nabodrengen ville klippe din plæne :-)

   Slet
  2. Jamen, det vil han jo ikke. Han vil ikke en gang klippe sin egen. Han fiser bare formålsløst rundt, og det er derfor jeg bliver så irriteret.

   Ved jeres naboer, at I er på vej væk??

   Slet
  3. Det kan være han hellere vil gøre det for dig for et beløb, end gratis for sin far.. :-)

   Ja naboen ved godt at vi skal flytte.

   Slet
 10. Hvem gider også sidde bag en computerskærm, når der er blomster i haven at se på ;0)

  Man skal huske at få nye spændende opgaver med mellemrum, ellers bliver det alt for ensformigt og arbejdslysten daler.
  Rigtig god fornøjelse med de nye opgaver :0)

  SvarSlet
 11. Flere af mine veninder har onsdagsfri og siger det er en kæmpe hjælp for dem både på arbejdet og hjemme, det hele hænger bedre sammen på den måde, synes de. Det lyder også godt med en 'oplader-dag' midt i ugen. Det ku' jeg også godt tænke mig... onsdags fri for husmoderen ;-DD

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville elske at holde fri om onsdagen.. og måske også mandag og fredag.. :-)
   Man har jo lov at drømme... ;-)

   Slet
 12. Så koselig bilder! Og ser under at det er nok et barnebarn i vente. Så spennende ... et nytt lite menneske å bli kjent med.

  Lider også av sløvsinn. Med så deilig vær er jeg mye ute i hagen. I går reise jeg fra hagesenteret med bilen full. I dag venter plantene på å få en ny vokseplass.

  Ha en fin uke ... klem fra Irene

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at få plantet sommerblomster i haven, jeg vil også helst være ude og nyde det gode vejr, når der er mulighed for det.
   Tak i lige måde Irene.

   Slet
 13. Det er dejligt, at forandringen på jobbet kommer dig til gode. Det er slet ikke så tosset, at få fyldt friske ting på en gang imellem.

  Emil altså. Han er jo stadig noget af det skønneste. Hvis jeg gentager mig selv her, så må du lige bære over med mig....

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er nemlig slet ikke så tosset, jeg glæder mig til at få en smule struktur på opgaverne, lige nu virker det lidt uoverskueligt, men også fedt.. :-)

   Jeg bærer gerne over, du har jo fuldstændig ret.. ;-)

   Slet
 14. Spændende med nye arbejdsopgaver, at det så medfører en knap så spændende udsigt, ja det er der jo så ikke så meget at gøre ved. Heldigvis du stadig har dine dejlige cykelture gennem hovedstaden.
  Herligt, at Emil nu kan klare lyden at plæneklipperen der startes. Han er en ihærdig lille mand og skøn at se på.
  Knus og en god uge til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja mine skønne ture morgen og eftermiddag er der skam ikke ændret på, og dem nyder jeg meget.

   Tak i lige måde Annette.

   Slet
 15. Emil dér...Kan man låne (inklusiv græsslåmaskine)?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej desværre, vi er ikke færdige med ham.. :-)

   Slet