5. november 2013

Det er ikke kun..

lejlighed, sortering og flytning der trækker tænder ud i denne tid.. IMG_2599Arbejdet kræver også en pæn del af min energi og tid. I forrige uge havde jeg 4 dage hvor jeg var væk fra kontoret, fredag i sidste uge var jeg til møde i Fredericia, i denne uge er der igen et par dage med møder og aftaler i Jylland. I morges gik turen til Silkeborg og på torsdag skal jeg igen til Fredericia.. IMG_2603Alle disse ture ud i landet er gode og givende og vigtige.. men jeg bruger frygtelig meget tid på transport, tid som jeg savner herhjemme, til at sortere og pakke.

Jeg er træt som 3 alderdomshjem, jeg er lige landet efter 2 x 3½ times togtur – Roskilde – Silkeborg tur/retur.. Der bliver ikke sorteret og pakket noget i aften, jeg har smidt mig i sofaen og jeg flytter mig først, når jeg skal finde min seng.

22 kommentarer:

 1. Det er altså også trættende at skulle rejse så meget, og hvor du er tvunget til at sidde i et tog - jeg kan godt forstå, du nu har smidt dig i sofaen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er hårdt at bruge mange timer i toget. :-)

   Slet
 2. Ja, det kan være hårdt ind imellem. Tidligt i seng, min ven!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg valgte den tidlige løsning i går, og det gør jeg også i aften. :-)

   Slet
 3. Det forlænger jo immervæk en arbejdsdag, sådan noget rejseri, for du er sikkert stadig til møder, eller hvad du nu foretager dig, i mindst seks timer, så det bliver til lange dage - kan godt forstå, at sofaen bider sig fast i ryggen på dig om aftenen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en rimelig pæn forlængelse af arbejdsdagen, og man bliver ski også træt af bare at sidde i toget.. Sofaen var så venlig, hurtigt at overlade grebet til sengen.. :-)

   Slet
 4. Det er tilladt at slappe af, så må I arbejde igennem i weekenden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene, og det kommer vi til at gøre.. :-)

   Slet
 5. Er det ikke bare typisk, at du får ekstra lange og travle arbejdsdage, netop som du har mest behov for at mosle rundt med flyttekasser derhjemme? Du må tidligt i seng og få sovet, så du kan holde til det hele. God nat og sov godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan tænkte jeg også, jeg har ikke brug for de lange dage lige nu.. Men det er så typisk at det hele ramler sammen. Tak Frue, det var skønt at hoppe tidligt i kanen.

   Slet
 6. Med det tempo ender det med at flyttefolkene er nødt til at tage dig med på læsset ;-)
  Jeg håber der falder ro over arbejdslivet, så der også bliver tid til et travlt hjemmeliv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe... ja det kan være jeg skal have hjælp til at flytte mig selv.. :-)
   Det håber jeg også.

   Slet
 7. Efter sådanne dage kan jeg altså godt forstå at du vælger sofaen, men håber da at I så får nogle aktive weekender. Og går det helt galt må I jo koncentrere jer om at sortere ud og så få et flyttefirma til at pakke og flytte resten...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror weekenden bliver meget aktiv, det loft SKAL tømmes i den kommende weekend. Så kan vi begynde at pakke rummene ned et efter et. :-)

   Slet
 8. Stakkels dig,håber du får slappet lidt af og sovet igennem så du har lidt kræfter til at få pakket ned. Knus fra mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ind i mellem får jeg skam sovet, og weekenden skal bruges på at tømme loftet. :-)

   Slet
 9. Selvom jeg ikke har haft rejseaktivitet, så kender jeg godt den træthed, der kan overmande en når nogle lange arbejdsdage er slut. Håber du får samlet søvn og energi til weekendens lofttømning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg også Pia, ellers må vi jo sømme loftslemmen til, og bilde køberne ind, at der alligevel ikke er noget loft i huset. :-)

   Slet
 10. Æv ja, det er hårdt. Irriterende at de, ellers dejlige, ture ud i landet ligger lige nu oveni alt det andet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er gennemført træls, jeg kan godt lide at komme ud og besøge vores kredse, men lige nu koster det tid jeg ikke synes jeg har.

   Slet
 11. Godt med en sofa, når arbejdet har kaldt lidt rigeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det, jeg elsker mit sofahjørne.. :-)

   Slet