10. november 2013

Tillykke til moster dejligste silkeabe, OG en Give Away..

I dag er det 23 år siden min søster fødte den fineste lille pige. Meller er i dag en smuk og dejlig ung kvinde, der bor på Østerbro sammen med Sang, som hun mødte på Ollerup. Hun læser til jordemoder på Metropol. Den sparsomme fritid bruger hun som træner for nogle meget dygtige ynglinge piger i Vedbæk.   MellerDa der er NM i TeamGym på Fyn i denne weekend, havde hende og Sang inviteret til fødselsdag sidste søndag. Ud over hygge og lækker middag, så nåede vi også en god gåtur i Fælledparken.   IMG_5165IMG_5185Mens Meller og Sang har hygget sig på Fyn, har vi fået tømt loft og kælder. Vi har flyttet kasser, reoler og skabe ned i vores nye kælderrum. Da lejligheden oprindelig var 2 lejligheder, har vi også to kælderrum.. heldigvis for det..  Selv om meget er kasseret eller solgt, er der stadig en del, som skal med os videre. Begge kælderrum er nu taget i brug, de første 10 - 12 kasser er pakket, flyttet, båret ned, pakket ud og sat på plads i rummene. Kælder og loft i Bymarken er stort set tømt.. Jeg havde ikke turdet håbe på, at vi kunne nå så meget, som vi har nået denne weekend.

Lige nu er vi slidte, trætte, ømme og glade.. :-)  IMG_5194I lejligheden kører alt stadig efter planen, Martin maler har haft travlt de sidste par uger, han er færdig med lofter og vægge, alle paneler har fået første omgang maling og slibning. I morgen kommer snedkerne og monterer bryggers og skabe i soveværelset, de skal efter planen være færdige på onsdag, så kan gulvmanden rykke ind torsdag.. Han skal bruge 5 arbejdsdage på at slibe, oliere, slibe og lakere. I min bog skulle han være færdig onsdag om 1½ uge, så skal murer og maler lige ind igen, og vi skal have gjort rent efter dem alle. Søndag / mandag er der bestilt flytning..

Pyhhh hvis alt klapper, kan vi om 2 uger lægge os til at sove i en nyrenoveret lejlighed.

og nu til den spændende Give Away..

..og det er ikke en af den slags, hvor du skal stå på hovedet og pifte mens du drikker et glas vand, eller hvad der nu kræves rundt omkring ;-) Her gælder “først til mølle og selv-henter princippet”

Hvis du står og mangler en 1½-mands boxseng, så kan du hente den her i Bymarken, der er også et par fyrtræs-reolsektioner, 2 gamle have-kurvestole og en mikroovn i overskud. Det eneste du skal gøre, er at give lyd, og hente det du vil have senest lørdag d. 23 november.

20 kommentarer:

 1. Utroligt hvad man kan når man skal - jeg tænker å arbejdsprocessen. Sov godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du så evigt ret i Jørgen, vi kan fordi vi skal.. :-)

   Slet
 2. Tillykke med din smukke Meller - og med alt det I har nået.
  Som Jørgen siger: Man kan, hvad man skal! Men det kan godt være hårdt - ikke kun selve arbejdet, men alene al logistikken ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak.. :-)
   Jeg synes det er hårdt, lige nu kører logistikken OK, men det er tungt arbejde vi har gang i pt.

   Slet
 3. Hvor har I været flittige, men det begynder jo også at snerpe til. Det var lang tid for at ordne gulve. De må blive meget flotte :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, vi synes også selv vi har nået meget, men du har ret.. det snerper til.
   Det kom også bag på os at han skulle bruge 5 arbejdsdage, men hvis vi ville have et ordentligt og holdbart resultat, så var det sådan det var, sagde han.. :-) og det argumenterede vi ikke mod.

   Slet
 4. Tillykke med din smukke niece - og hvor er det dejligt, at I er nået så langt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, ja vi glæder os over det foreløbige resultat.

   Slet
 5. Tillykke til Meller og tak for opklaringen af hvorfor hun ikke tog sin telefon igår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak på Mellers vegne baby.. :-) og velbekomme.. Har du nydt vores videohilsen fra sidste søndag.. :-))

   Slet
  2. Ja jeg har! Jeg blev så glad! Tak for den. Hun har lovet også at lave and til mig når jeg kommer hjem :-)

   Slet
  3. Det kan du godt glæde dig til, det var super lækker mad de havde lavet de to unge mennesker.. :-)

   Slet
 6. Tillykke med niecen.. og dejligt med en lille pause fra alle jeres flytteprojekter. Det gælder tilsyneladende andre end jer.

  Glæder mig over at I er så godt på vej og jeg er sikker på at I nok skal nå det hele...

  Spændende om I kommer af med overskudsmøblementet eller om det skal sættes ud til storskrald - dvs fri afhentning for forbipasserende. Prøvede det engang med en boxmadras, en defekt dvd og en skrivebordsstol. Alt sat ud til storskrald der skulle komme om mandagen - men søndag aften var alt væk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak overlever, det var dejligt at være lidt væk fra flytteprojektet, jeg tror også vi når det hele. :-)

   Vi har desværre ikke storskrald afhentning her i byen, det ville ellers være helt suverænt bare at sætte diverse på gaden.

   Slet
 7. Nøøøøøj hvor jeg glæder mig til at se billeder af den færdige lejlighed :-)
  Tillykke med Meller og pøj pøj med at komme af med de gode ting som en GIVE AWAY....Jeg kan desværre ikke hente noget som helst, ellers havde jeg været der ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan se med på Facetime eller Skype om et par uger.. :-)
   Vi er da foreløbig kommet af med mikroovnen..

   Slet
 8. Tillykke med Meller og dejligt med sådan en walk and talk fødselsdag. Håber I kommer af med det sidste, I har virkelig været effektive :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det var skønt at komme ud en tur.
   Vi skal nok komme af med det, spørgsmålet er mere om nogen vil køre det væk for os, eller vi selv skal gøre det.. :-)

   Slet
 9. Stort tillykke med Melanie, og dejligt at I når at komme lidt ud trods flytning. Og to uger går hurtigt når man har nok ørerne og det har I vist lige i øjeblikket. Knus til dig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der står meget andet end flytning på vores tid, vi vil jo gerne nå det hele, og det er lidt stressende ind i mellem. :-)

   Slet