15. november 2013

Hit med mit overblik..

Hvem er løbet med mit overblik..?? Jeg vil ha’ det igen før min hjerne laver en total nedsmeltning. I nat lå jeg vågen et par timer og forsøgte at få det hele på plads i hovedet, det er et forbandet dumt tidspunkt, at forsøge på den slags.. IMG_5239Snedkeren blev ikke færdig i onsdags, ØV.. han manglede nogle beslag til skabet i soveværelset, så han kommer igen på fredag. Gulvmanden er gået i gang, og vi har valgt at  betale ham ekstra for at arbejde i weekenden, hvis bukserne holder bliver han færdig mandag eller senest tirsdag. Køleskab, vaskemaskine, tørretumbler, vinduespudser, VVS’er og snedker skal alle sammen ind i lejligheden på fredag. Forhåbentlig kan vi lokke en tømrer og en murer derned onsdag eller torsdag, der skal ekstra skabe op, og sættes fliser over vask og kogeplade i køkkenet. Hvis de også først kan komme fredag, bliver der godt nok crowded i lejligheden på fredag. Når de alle sammen er færdige, skal lejligheden gøres ren, den bærer tydeligt præg af, at ha’ været en byggeplads i rigtig lang tid.

Her i Bymarken er vi begyndt at tømme skabe og fylde kasser, flyttemanden har lovet at sætte 70 store flyttekasser af i denne weekend, han har også lovet at komme kl. 9.00 søndag i næste uge og flytte hele bunken ned i lejligheden, jeg håber han holder hvad han lover.

Ja ja nu tænker du måske, at vi har hele denne weekend til at pakke kasser.. Nej det har vi ikke, Emil holder fødselsdag i morgen, og søndag skal vi til navngivningsfest for Isabella.

Så PLEASE.. hvis du har set mit overblik og min tro på at vi nok skal nå det, ligge og flyde et eller andet sted, så vil jeg gerne have det igen.

26 kommentarer:

 1. Luk øjnene, tæl til 33, tænk en smuk tanke og så har du dit overblik igen.....Sender al den positive energi jeg overhovedet kan sydpå mod Bymarken.
  Har skænket et glas rødvin og skåler til jer to derhjemme...knus :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har talt til 1033 både forfra og bagfra.. Det hjælper ikke en dyt.. :-)
   Men tak for både energi og skålen.. Knus.. :-)

   Slet
 2. Uh jeg håber du finder overblikket i løbet af weekenden, og så håber jeg du får en ordentlig nattesøvn. God aften til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber mest på en god uafbrudt nattesøvn, jeg er elendig til ikke at sove.. Tak i lige måde Lene.

   Slet
 3. Åh din stakkel, jeg har desværre ikke set overblikket, men jeg er sikker på at du nok skal finde det igen. God fornøjelse i morgen. Knus fra mig ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. OK, mit overblik er ikke i Nordsjælland.. :-)
   Tak søde og god weekend til jer. Knus til dig.

   Slet
 4. Jeg tror måske, det er i den kasse, der stadig står åben. Lige om lidt er det hele godt igen, og du vil nyde de nye omgivelser.

  SvarSlet
  Svar
  1. .. har jeg mon selv lagt det der.. :-)
   Ja jeg glæder mig til vi er færdige med alt det pakkeri, det er ikke den sjoveste del af en flytning.

   Slet
 5. Overblik har det med at smutte, lige når der er allermest brug for det; men kender jeg dig ret, så ender det godt.
  Heftigt med en besat weekend lige inden flytningen, men jeg håber I alligevel kan nyde at deltage i fejringen de to meget unge mennesker :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er træls når overblikket smutter, men jeg håber da det viser sig igen.
   Ja det er lidt heftigt, og selvfølgelig nyder vi at være sammen med de små. :-)

   Slet
 6. Pyha, Inge, det gælder om at holde tungen lige i munden - og ellers bare nyde Emils fødselsdag og navngivningsfesten for Isabella.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har nydt at være til fødselsdag i dag, og vi har også nået at pakke kasser. :-)

   Slet
 7. Jeg har et stort forkromet et, du godt må låne. Det plejer at virke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige frem forkromet.. Tak det låner jeg gerne. Kan det også sikre at håndværkerne bliver færdige alle sammen. :-)

   Slet
 8. Senior-flyttekasser??? Er de specielt kraftige, så de kan klare alt det "skrammel", vi "gamle" har fået samlet sammen ;-)
  Det med at få tingene på plads i et par nattetimer, kan faktisk være effektivt ... i hvert fald for mig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det burde de være, men sådan er det ikke, de er såmænd lidt mindre end de alm. flyttekasser man låner af flyttefirmaerne. De er ganske fine at pakke i.

   Jeg vil hellere sove om natten og få styr på tingene om dagen. Jeg har svært ved begge dele. :-)

   Slet
 9. Stakkels dig, Inge - jeg håber, du snart får overblikket igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente, det håber jeg også. :-)

   Slet
 10. Dit overblik mangler jeg (og det er da vist en gammel sandhed mellem os to), så jeg kan desværre ikke returnere det til dig. Har heller ikke en harry potter tryllestav der med en eller anden formular kan få alt jeres indbo til selv at springe ned i jeres senior-kasser (høhø) men er sikker på at I er ganske effektive når I først går i gang - og så håber jeg i øvrigt at det samme gælder for jeres håndværkere så de bliver færdige i tide... især gulvmanden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. troede du havde taget det med hjem i torsdags.. :-) Ja hvis håndværkerne bare bliver færdige, så skal vi nok nå det.. OG det bliver de jo.. for det skal de være, og vi skal også have pakket alt inden søndag morgen.. :-)

   Slet
 11. Det går nu nok med det forsvundne overblik - det kommer lige så stille tilbage af selv i rette tid. Trist at beslagene manglede og at der nu opstår tidspres.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jørgen, det satser jeg så på, det er træls at miste det.

   Slet
 12. håber det hele flasker sig og du finder dit overblik ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jonna, det håber jeg også.. :-)

   Slet
 13. Det er bare så rædsomt at flytte. Og det bliver aldrig nemmere, og man vænner sig aldrig til det, og jeg har virkelig ikke tal på hvor mange gange jeg har været det igennem, men netop derfor kan jeg love dig at man kommer på plads igen - iført sig selv og alle løsdele!
  Jeres nye udsigt er jo ikke til at stå for. Og jeg har da løbet op ad en bakke med fire rollinger engang vi skulle ind og se Chr.IV s kiste.
  Lækre børnebørn - og ja jeg ved godt at billedmængden er omvendt proportionelt med antallet. Men det vender også igen, når man får "den sidste"..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo underligt, for vi er glade for at være flyttet, men processen er ikke altid lige god.. Det kimmer til at tage tid, vi mangler stadig reoler i stuen, dem får vi først leveret i uge 8 næste år..

   Jeg kommer i gang med at tage billeder igen, der er bare så meget andet lige nu. :-)

   Slet