3. december 2013

Vi er ved at finde et hjem frem..

Det har været hårdt, men nu er det så småt begyndt at fungere. P1010598Vi mangler stadig en del, men vi kan bo her. Jeg har flyttet alle de  fyldte kasser ind på værelset. Her må de være, til vi finder de reoler, vi vil have. Vi har ikke fået noget op på væggene endnu, det kommer, når vi har overblik over hvor, hvad skal hænge..  P1010600TDC har været her i dag og etableret internet, fugemanden var også forbi, og fik fuget det sidste og Miele-manden kom for at sparke gang i den nye tørretumbler. I morgen kommer køkkenfirmaets indretningskonsulent, for at give sit bud på mere skabs- og skuffeplads i køkkenet, og snedkeren kommer og fikser de sidste par småting på skabet i soveværelset. P1010599Jeg har været på arbejde i dag for første gang, siden vi flyttede. Det var lidt hektisk i morges, da jeg skulle finde rygsæk, nøgler, cykelbriller, diverse kort, det varme overtøj og støvlerne, men det lykkedes, at komme af sted til nogenlunde fornuftig tid. P1010602Hasse var til undersøgelse på Køge sygehus i går, hans hofte er ikke ringere, end den var for et halvt år siden, smerterne og gangbesværret er forårsaget af en muskelskade, der er kommet af af overbelastning af ben og ryg, en slags tennisalbue i den store muskel i den ene balle og låret. Samtidig kunne man se på røntgenbilledet, at der var et hak eller en revne i den øverste kant af lårbensknoglen tæt på implantatet. Lægen lagde en blokade med binyrebarkhormon og frarådede tunge løft. Nu skal han lære at gå rigtigt igen, smerterne skal forholdsvis hurtigt begynde at tage af, og operation og ny hofteskål er ikke nødvendig lige nu. Han er stadig sygemeldt, men satser stærkt på at vende tilbage til arbejdet i næste uge.

Vores overordnede billede er, at vi trives, og vi er ved at finde vores ben her i lejligheden.

38 kommentarer:

 1. Velkommen på den anden side ;-) og dejligt at hoften ikke skulle skiftes :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Per, ja det er dejligt at det ikke skal være lige nu.. :-)

   Slet
 2. Hvor bliver der hyggeligt hos jer - det tegner godt. Jeg kan se, at der stadig er mange ting, der mangler at komme på plads, men I kommer et lille stykke fremad hver eneste dag.

  Skønt at du nu har fået internettet op at køre, så du kan holde dig i kontakt med omverdenen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne, vi er også glade for det. Ja der er rigtig mange ting som stadig bare står og ligger rundt omkring, men det kommer der styr på stille og roligt.

   Slet
 3. Jamen, så længe det overordnede billede er godt, er alt jo godt. Men det var da godt nok et upraktisk tidspunkt at få frarådet tunge løft! Jeg håber, du har farmormusklerne i orden, for det bliver vel dig, der skal løfte, så?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meget upraktisk, og det har det været under hele flytningen, men jeg kan åbenbart mere end jeg selv troede.. :-)

   Slet
 4. Jeg tror du prioriterer rigtigt lige nu. Lad det der kan vente vente lidt endnu og få de vigtige rum til at fungere som de skal. De vigtige ting - og så tage en lille pause, for du må være dødtræt... Nyd for pokker at du ikke har en deadline en tidlig søndag morgen mere.

  Jeg kan altså ikke rigtigt gennemskue om det med Hasses hofte er godt eller skidt... en ny hofte var da til at tage at føle på, men det der er noget roderi, og jeg kunne måske godt frygte at han fik hofte-problemer oveni, fordi han går forkert på det skadede ben.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er præcis min prioritering, næste punkt er at få styr på soveværelset, det kan jeg mærke jeg har brug for, så morgenerne ikke bliver alt for kaotiske.. :-)

   Han skal have skiftet hofteskålen, men det er ikke så presserende lige nu. Den er ikke mere slidt end v. hans sidste kontrol for ½ år siden.

   Det er noget rod at gå forkert på benene, det har hverken hofte eller ryg særlig godt af, så han skal have aflært den gakkede gangart han havde tillært sig.. :-)

   Slet
 5. Dejligt at I trives og er ved at finde jeres ben i lejligheden. Og sikke en god nyhed, at Hasse ikke behøver en ny hofte nu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt, jeg er også glad for at han ikke skal opereres lige nu.. :-)

   Slet
 6. Godt at der findes værelser man kan sætte kasser ind i. Jeg har altid haft svrt ved at forstå dem, der en uge efter flytning havde alt på plads, inklusive det på væggene. Man skal da have tid til at finde sig selv i nye omgivelser, før man ved hvor ting skal hænge. Det lyder spændende med køkkenmanden og nye bud på mere opbevaring.
  Håber Hasse får aflært de uhensigtsmæssige bevægemønstre, det er faktisk ikke så let. God bedring til ham og god arbejdslyst til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådanne værelser er guld værd, og det er fedt at lukke døren derind til.. :-) Jeg fatter heller ikke at nogen kan komme på plads så hurtigt, jeg skal lige mærke efter, hvor jeg synes tingene skal være, og noget bliver flyttet flere gange til jeg er tilfreds.

   Nej det er bestemt ikke helt nemt at aflære et bevægemønster, det kæmper han lidt med nu. Tak tak og i lige måde til dig.

   Slet
 7. Et værelse med lukket dør er en perfekt løsning lige nu. Det glæder mig, at I er ved at være I land, og at det hele bliver rigtig godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep.. det er genialt.. :-) Vi er glade for det, der er stadig plads til forbedring, men det er jo egentlig ganske udmærket.

   Slet
 8. Dere har flyttet! Så spennende! Ja, det tar tid før tingene finner sin plass. Og nå skal snart julen inn i huset i tillegg. skjønner du har mye å stri med :)

  Ha en super uke .... klem fra Irene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er spændende at flytte, og jeg tror ikke julen når med os i år.. :-) Vi lader alle andre om juleriet og giver den gas næste år.

   Slet
 9. He he, jeg kan forestille mig, hvordan du har faret febrilsk rundt efter hue og vanter og nøgler, som endnu ikke har fundet deres faste pladser :-) Men altså, hvis I allerede er så langt, at du har kunnet begrænse kaos og samle alle fyldte flyttekasser i bare ét værelse, så går det jo faktisk rigtig godt. Også godt, at Hasse ikke skal opereres her og nu, men det bliver da nok lidt sejt at skulle aflægge sig en gakket gangart. Og hvorfor er det lige, han har tillært sig den, kunne man så spørge? Jeg læste igår, at han firma skal fusionere med to andre. Er det så derfor, de har været ude at fyre folk?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. det værste var at mit togkort var væk, så jeg måtte snyde mig med toget i går morges, og stå i kø i 35 minutter i går eftermiddags i billetsalget på København H for at få et erstatningskort.

   Ja det går ret godt, jeg kan mærke jeg nu har brug for at få styr på soveværelset, og det kommer formentlig i løbet af weekenden.

   Han tillærte den underlige gangart på grund af smerter når han trådte igennem på benet.

   Firmaet siger det ikke er tilfældet, men jeg tror ikke helt han tror dem.. :-)

   Slet
 10. Skønt at han ikke skal gennem en hofte operation nu!

  SvarSlet
 11. Det er godt at være nået til at kunne tage det hele lidt gelinde og bruge tid på at lukke de nye omgivelser ind. Godt at gemalens helbredsproblem var overanstrengelse. Det kommer af at lave for meget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var hårdt at nå dertil, og ind i mellem mistede jeg også troen på det, men nu er det godt..
   Hehe.. OK overanstrengelse kommer af at lave for meget.. interessant.. :-D

   Slet
 12. Vi mangler stadig at få noget op hænge på væggene, selvom vi hurtigt fik tømt flyttekasserne. Dejligt at I har et sted at stille dem hen, og glad på jeres vegne at Hasse ikke lige her og nu skal have skiftet hofte, selvom det andet er slemt nok. Knus og god aften til jer. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det beroliger mig, så er vi jo ikke helt bagud.. :-)
   Ja det er dejligt at han ikke skal ind og opereres lige nu. Tak i lige måde til jer. :-)

   Slet
 13. Der ser hyggeligt ud i det nye hjem, og du kan hygge med papkasser senere. Det er godt Hasses hofte kan vente lidt, for selvom han helt sikkert kan klare sig selv, så kan jeg sagtens få øje på det rod eller uro det vil give, sammen med alt at det andet I har om ørene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia, ja jeg hygger mig med kasserne, det bliver bare ikke til noget som helst når jeg først kommer hjem fra arbejde, så er jeg godt mør, og orker ikke at pakke noget ud.
   Jeg er meget glad for, at han ikke skal opereres lige nu, det ville ikke ha gjort tingene nemmere.

   Slet
 14. Dejligt at i trives i det nye hjem :) Skønt med et ekstraværelser til kasser der ikke lige kan pakkes ud nu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal jo egentlig blive til et kontor-gæste-børneværelse med tiden, men det må vente lidt.. :-)

   Slet
 15. Mine kærlige mente lommentarer, ikke mindst, men pokkerme ditto andre, kære Inge og Hasse, KOMMENTARER, ja de må jo findes et eller andet sted i en pengepung - i en lomme *LOL*
  ...men derefter gider jeg nok ikke mere, og det fordi at jeg gør kvajerier en masse. Bang, bang, og i værelset med flyttekasser, ja der ligger Emils guitar øverst på en flyttekasse til venstre :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg beklager anjoe, jeg forstår simpelthen ikke din kommentar.
   Men du har ret i at Emils guitar foreløbig er parkeret øverst på en kasse.

   Slet
 16. I havde vist ikke regnet med at mangle så meget, når I flyttede ind, og så har Hasses immobilitet jo heller ikke hjulpet på papkassetømningshastigheden, går jeg ud fra.
  Men I skal nok nå i mål - det ser allerede fint ud (men du har jo også selv bestemt, hvad der skulle offentliggøres ;-) - held og lykke til gemalen med aflæringen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vi havde håbet at håndværkerne ville blive helt færdige inden vi skulle herned, og vi havde heller ikke lige regnet med at jeg skulle stå for hele udpakningen alene.. :-) Men jeg er OK tilfreds med det foreløbige resultat, vi kan bo her og lige nu kan jeg ikke se kasserne.. ;-)

   Slet
 17. Hvor er det dejligt at høre dine glade meldinger om jeres nye hjem, selv om I slet ikke er færdige med at finde på plads. Den udsigt får vi nok set mere til fremover ;-) Pøj pøj med Hasses hofte; bare han nu kan huske at hvile den!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja mon ikke der ind i mellem dukker et enkelt billede op af udsigten.. ;-)

   Han husker at hvile, det giver sig selv, da han ikke kan stå og gå særlig længe.

   Slet
 18. God taktik at samle alle kasserne og tage den derfra. Det tager altid tid rigtigt at komme på plads og finde en plads til alle tingene - som man også kan huske ;-) Det skal nok g[ med Hasse - babyskridt som man siger. Ikke let n[r man skal s;tte tempoet ned. God weekend♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu skal vi så bare i gang med at tage fat i de kasser, det er så nemt at lukke døren og glemme det rum.. :-)
   Tak, det går langsomt fremad med Hasse.

   Slet
 19. Prøver lige endnu engang med en kommentar (de to foregående er forsvundet) (ryger jeg mon i spam?)
  Ihhh hvor det glæder mig at i er ved at komme på plads og det værste er overstået. Det er stadig noget skidt med Hasse's hofte og det bliver nok først rigtigt godt igen når den er blevet skiftet.

  Knus herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har tjekket spamfilteret, der er du ikke, måske er det, det store cyberspace der æder dine kommentarer.. :-)

   Ja det værste er overstået med flytningen, og kasserummet løber jo ingensteder.

   Slet