1. december 2013

Vi flyttede..

søndag i sidste uge. Anders, Benja, Line, Melanie, 2 unge flyttemænd og en stor bil tømte Bymarken og fyldte lejligheden. På under 4 timer blev flyttekasser og møbler båret ud, pakket i lastbilen, kørt tværs gennem byen og båret ind i vores nye hjem. IMG_5490De fleste møbler blev sat, hvor de skulle være, og kasserne blev stablet, hvor der var plads. Det var hektisk og det gik stærkt, og alle var i super godt humør. Søndag aften tumlede vi trætte og glade omkuld, og sov som sten hele natten.

IMG_5493Nu er det søndag igen, og vi har været her en uge, der er sket meget her, men vi er bestemt ikke på plads endnu, og det kommer vi heller ikke det første stykke tid. Jeg pakker kasser ud i en uendelighed, mange bliver tømt og slået sammen, men en del åbnes, lukkes og skubbes væk, fordi vi stadig mangler skabe og skuffer rundt omkring i hytten.

Selv om her stadig er rod, kaos og manglende internet, er vi SÅ glade for at være her. Jeg elsker at kigge ud af vinduerne og se vores smukke domkirke trone deroppe, og jeg elsker at kunne skimte havn og fjord.. IMG_5504Vi afleverede nøglerne til Bymarken i fredags. Det var skønt, at opleve de nye ejeres glæde og forventning over deres nye hjem, men det var endnu bedre at køre derfra og vide, at nu var det ikke vores ansvar mere.

38 kommentarer:

 1. Tillykke med det nye hjem og den dejlige udsigt og rigtig god arbejdslyst med at få det hele på plads. Nu kan julefreden bare indfinde sig mellem kasserne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia, ja hvis den kan finde vej her i roderiet, så er julefreden velkommen. :-)

   Slet
 2. Så er I flyttet!! Lyder til at det har været en god og rigtig beslutning. SKønt at kunne overgive Bymarken til nye glade ejere. Kan sagtens forstå det med at det nu ikke er jeres ansvar mere. Meget arbejde med et hus. SIkke en helt utrolig flot udsigt I har fået. Tænk både at kunne se domkirke, havn og fjord♥ Held og lykke til jer på det nye "eventyr"♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi er flyttet, og her er dejligt. Tak skal du have. :-)

   Slet
 3. Det er så skønt at flytte - når det er overstået. Det er et kæmpe arbejde, men I kommer jo lidt fremad hver dag. Sikke en dejlig udsigt I har fået det nye sted.

  Hvordan går det med Hasses hofte?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et kæmpe arbejde, og Hasses hofte er ikke blevet bedre. Han skal til samtale på hospitalet i dag.

   Slet
 4. Jeg kan godt forstå at I er superglade for det nye "habitat"... det er et superbytte. Huset var fedt, men fyldte lidt for meget :-)

  Lidt hver dag og masser af tid og ingen deadlines... fra nu af behøver du ikke stresse over hvad du ikke når mht kasser.. det kommer på plads med tiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er så glade for byttet, og hen ad vejen kommer der også bund i det hele, det går bare for langsomt til mit temperement.. :-)

   Slet
 5. Tillykke med jeres nye hjem, det er godt at høre, at I er på plads, så skal diverse kasseindhold også nok komme det. Du kan lege julekalender og åbne en kasselåge hver dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene.. Hehe, ja det er da en julekalender der rykker.. :-) jeg tror jeg snyder og åbner mere end en kasse i dag. :-)

   Slet
 6. Tillykke med den nye bolig. Jeg har hørt fra pålidelig kilde, at det er et rigtig godt sted, og jeg kan se på dine billeder, at udsigten til blive til stor glæde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne, din kilde har helt ret.. :-)

   Slet
 7. Jeg ønsker jer også tillykke med jeres nye bolig. Sikke en fantastisk udsigt I har. Jeg ser frem til nogle fantastiske himmelbilleder fremover :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lone, lige nu står domkirken så smukt på en rosa morgenhimmel. :-)

   Slet
 8. Dejligt at flytningen gik godt. Hvor er det dog en smuk udsigt, I har!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så dejligt, tak Madame, jeg nyder den meget.

   Slet
 9. Tillykke med veloverstået flytning :-) Ja, jeg kan jo godt læse, at I ikke er på plads, sådan helt. Men I er ude af huset og inde i lejligheden, og så kan resten få lov at komme lidt efter lidt, uden at I behøver at få røde knopper undervejs.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, i dag er det blevet til et hjem, de sidste kasser er samlet i værelset, og de andre rum er beboelige, nu kan jeg tage på arbejde i morgen med ro i sjælen.. :-)

   Slet
 10. Det var godt det gik og går godt - og hvilken udsigt. Med kikkert?

  SvarSlet
 11. Tillykke med den nye bolig :) Fin udsigt :)

  SvarSlet
 12. Det er også en dejlig lejlighed med en fin udsigt, kan godt forstå at I er glade for flytte dertil, og slippe for den store have. ;-D knus og god aften til jer

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde, og nu må der gerne komme sne, vi skal ikke ud og skovle.. :-)

   Slet
 13. Tillykke med den dejlige lejlighed og den smukke udsigt :-)

  SvarSlet
 14. Alting har sin tid, siges det! For dig, Inge, og Hasse, har Bymarkens hus + have givet familien masser af plads og frirum! Nu er 2.generation selv blevet husejere med grønt til, så I kan kontra levere andre oplevelser. Yes! Og nok en gang pøj-pøj til Hasse med hans kommende hofteskifte...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og nu er det tid for os at slippe hus og have her i byen, nu vil vi nøjes med huset i skoven og det der skal passes deroppe.. :-)
   Takker, han har været på Køge sygehus i dag, og hoften holder vist lidt endnu, det er en muskelskade i balle og ryg sammen med en lille revne i lårbensknoglen, der har sendt ham til tælling de sidste par uger.

   Slet
 15. Som de andre kommentatorer må jeg komplimentere udsigten. Det er egentlig sjovt, som alle godt kan lide udsigt. Af en eller anden grund giver udsigt ro i sindet. Er der en psykolog til stede? På et tidspunkt gør vi som jer, altså flytter i lejlighed, men jeg gruer ved tanken om alt det, man skal igennem, det I har været og er midt i - pyyyh!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja udsigt giver også mig ro i sindet, og her har vi fået meget himmel i forhold til, hvad vi havde i huset.

   I dag er her begyndt at ligne et hjem, det har holdt hårdt, men nu tror jeg på det.. Vi mangler stadig en del, men de vigtigste rum er beboelige..

   Jeg misunder ingen, at skulle i gang med den process vi er midt i.

   Slet
 16. tillykke med jeres nye liv, sikke en udsigt, pøj pøj med de sidste kasser

  SvarSlet
 17. Tillykke med jeres flytning :)
  Det er altid skønt at komme på den anden side ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tove, ja det er skønt, og i dag synes jeg det har rykket rigtig meget. :-)

   Slet
 18. Tillykke med jeres nye hjem...det tegner lovende og ser hyggeligt ud :-) Nu behøver I da ikke at tænke på haveafbejdet *hi hi* Go' aften til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte, nej her i byen vil vi ikke tænke i havearbejde mere, men i Sverige tager vi stadig en tørn.. :-)

   Slet
 19. Ting ta'r den tid, ting ta'r - du skal nok komme på plads.
  Men jeg kan nu godt forstå, at du gerne vil have det overstået snart.
  Fantastisk udsigt - glæder mig til at se den ved selvsyn engang til næste år :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. I dag har det rykket, jeg har fået flyttet kasser væk fra de rum vi bruger, og det er pludselig blevet til et hjem, nu tar jeg på arbejde i morgen med ro i sjælen.. :-)

   Glæder mig til at vise jer vores nye hjem. :-)

   Slet