12. december 2013

Vores to små guld-piger..

Jeg overdriver ikke, når jeg siger, at jeg har taget flere tusinde billeder af Emil de sidste 3 år.

I juli og september berigede Benja, Anders og deres skønne kærester os med hver en lille pige. Vores børnebørnsflok blev tredoblet, og i den perfekte verden ville mængden af børnebørnsbilleder også være blevet øget.. IMG_5686Men det er ikke sket, jeg tager skam billeder af de små, men ikke nær så mange som jeg tog af Emil. Faktisk er den samlede mængde af børnebørnsbilleder faldet efter at antallet af børnebørn er steget.. :-)

Nå.. ikke mere snak om manglende billeder, her er rent faktisk billeder af “vores Sofie” som Emil omtalte hende en dag.. IMG_5670IMG_5579IMG_5594og af Line og Benjas Isabella..  IMG_5642IMG_5675IMG_5680De to nyeste skud på vores elskede børnebørnstræ.. :-)

18 kommentarer:

 1. 'Vores Sofie' - nååårh hvor sødt :-) Og søde er de altså også, de små tøsebørn. Du må se at få sat turbo på kameraet igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev også helt blød, da jeg hørte ham sige det.. :-)
   Der kommer forhåbentlig turbo på igen efterhånden.

   Slet
 2. Hvor er det smukke billeder! Du skulle have været portrætfotograf. Jeg synes, det er svært at tage gode billeder af små børn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Madame, jeg synes heller ikke det er særlig nemt, og slet ikke når de begynder at bevæge sig rundt.. :-)

   Slet
 3. Ja de børn lærer hurtigt ;0)
  Dejligt skønne billeder af tøserne. De skal nok blive sjovt, når de kan gå, tale og lege med hinanden. Det kan være Emile til den tid får nok at se til!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gør de.. :-)
   Tak, vi glæder os til de begynder at få glæde af hinanden og lege med hinanden.

   Slet
 4. Jeg tror da ikke et sekund, at du overdriver ... ville nok nærmere have gættet på femcifrede tal ;-)
  Det er fuldstændig klassisk, at den første altid er den mest fotograferede. C har nok 20 gange så mange billeder af Annas første år som af Aubreys - og knægten har faktisk lagt mærke til det ... så pas på med ikke at give de to dejlige tøser det samme traume ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Høhø.. du har sikkert ret i dit gæt. :-)
   Jeg ved godt det er helt normalt og meget klassisk, jeg må lægge mig i fotoselen, så tøserne ikke får traumer.. :-)

   Slet
 5. Det er vist ikke unormalt at der bliver reduceret i billederne ved barn eller barnebarn nr. 2 osv. Jeg har dog aldrig skåret ned på billedproduktionen af vores egne unger. Der er mindst lige så mange af C som der er af M. Ingen forskelsbehandling her i huset - endnu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det tror jeg heller ikke det er. Du er undtagelsen der bekræfter reglen, tror jeg. :-)

   Slet
 6. Når nu I er på plads og jobbet ikke er så krævende (det sidste nok utopisk) så tager du revanche med kameraet :-) Jeg har mit helt eget album fra mit første år i verden, det er der ingen af mine fire andre søskende der har :-)
  Og så giver jeg Madame ret, du er eminent god som børnefotograf.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber på revanche.. :-)
   Jeg har også mit eget album, mine to mindre søskende er der ikke mange billeder af..
   Tak Lene, jeg øver mig stadig, men er glad for at I kan lide billederne.

   Slet
 7. Skønne billeder af de mange dejlige børnebørn! Det er sikkert rigtigt, at man tager flest, af de første. Man skal være inspireret hver gang, eller bliver det kedelige billeder; jeg synes du, du bevarer gnisten!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du helt ret i, og det kræver overskud at kunne lade sig inspirere, det overskud har ikke altid været tilstede de sidste måneder. Men det kommer forhåbentlig igen, sammen med lyset. :-)

   Slet
 8. Hov - man kan da ikke sidde og grine, når man lige er blevet født :-) Hjælp, hvor tiden løber. Det er et par skønne prinsesser, I er blevet beriget med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. ja de er lige født begge to.. for 5 og 3 måneder siden.. :-) tiden flyver og vi halser bagefter.

   Slet
 9. Man kan næsten ikke tage billeder nok af børnebørnene. Og det går det jo meget når de ikke er bevidste om at de skal se ud på en eller anden måde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg heller ikke man kan.

   Slet