4. november 2014

Solnedgang søndag..

IMG_3800IMG_3804Vi ramte Øresund omkring solnedgang i søndags, solen hang stor, rød og lavt da vi kom i nærheden af Øresundsbron. I stedet for at fortsætte over broen, hvor man jo ikke må holde stille og tage billeder, tog vi den sidste afkørsel før betalingsanlægget og kørte ud til Bunkeflostrand lige syd for broen for at nyde solnedgangen. IMG_3806IMG_3813Det var da en ret pæn solnedgang.. synes jeg.. :-)

18 kommentarer:

 1. Den var smuk ... I gjorde det, vi også har talt om at gøre netop på denne årstid eller om foråret, hvor solnedgangen kommer på et kør-hjem-venligt tidspunkt.
  Vi er så endnu ikke nået længere end til at tale om det ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det passede tilfældigvis fordi vi havde været omkring Svedala Outlet, normalt kører vi ikke deroppe fra meget senere end middag. Vi vil gerne hjem inden det bliver nat. :-)

   Slet
 2. Bárðarbunga-vulkanen på Island har tonset SO2 ud i atmosfæren i nogen tid - vistnok mere end hele Europas industri og flåde tilsammen. Gad vide, om det spiller ind? Historisk og fysisk ved man, at der er en sammenhæng mellem ualmindeligt røde solnedgange og meget SO2/svovlsyre i atmosfæren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt spørgsmål Eric, jeg har ingen anelse. Der kan sagtens være en sammenhæng.

   Slet
 3. Wow - skønne, skønne billeder :-)

  SvarSlet
 4. Godt at I kørte af vejen og fandt tid til at glæde os andre med smukke billeder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at billederne glæder dig. :-)

   Slet
 5. At starte en weekend med så god mad som i Tårnet, og afslutte det hele et par dage senere med denne solnedgang, er slet ikke tosset. Jeg ville også have nydt begge dele til fulde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret, weekenden både begyndte og sluttede helt perfekt.

   Slet
 6. Det synes jeg faktisk også - rigtig meget pæn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du er rigtig meget enig.. :-)

   Slet