13. oktober 2015

Endelig nåede enderne sammen..

Endelig endelig endelig.. jeg troede efterhånden aldrig at Inderhavnsbroen skulle blive til en bro. Projektet er ustandselig blevet udskudt, alverdens forsinkelser og budgetoverskridelser har ramt broen gennem de sidste år.. EnderneNåedeSammenI frokostpausen i dag har jeg for første gang set begge brofag kørt ud samtidig.. OG DE RAMTE HINANDEN. Det er ski da stort.. IMG_6509Nu venter vi i spænding på, hvor længe der går før broen må bruges..

15 kommentarer:

 1. Det var ellers lige det, der manglede - at de IKKE ramte hinanden ;-) Der skal vel gå et pænt stykke tid, før den må bruges. Det skal jo ikke være for nemt ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det første forsøg for et par år siden, ville aldrig ha' ramt hinanden.. :-)

   Slet
 2. Håber du får lov til at åbne broen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror vi er mange der higer efter at gå en tur over broen.. det er spændende hvornår de åbner den. :-)

   Slet
 3. Nu bliver min turlederkollega glad. Han har i mange omgange lavet tur til broerne i København i håbet om, at de var færdige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå, det bliver så skønt, når den engang åbnes for offentligheden.

   Slet
 4. Hvor var det godt! Det har været en stor skam, at broen lå halvfærdig hen - jeg havde nærmest opgivet projektet, så hurra for at den alligevel nåede i mål :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er vist mange der var ved at opgive troen på en bro lige der.. Men nu er den god nok, vi skal bare have lov at bruge den. :-)

   Slet
 5. Godt, at broen er klar og at det hele lykkedes efter mange forsinkelser. Får du lov til at være med til at indvi den?
  Knap så godt gik det hernede først i august, da der skulle placere et sidste stykke bro i Alphen aan der Rijn. De 2 kraner der holdt brostykket væltede ned i et beboelseskvarter og de tabte brostykket. Selv om det selvfølgelig er slemt nok, så var eneste offer en hund.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt at det endelig lykkedes.. Nej den gæsteliste indeholder vist ikke mit navn, men bare vi får lov at gå og cykle over inden alt for længe, så er det så fint.
   Uha det lyder temmelig dramatisk, godt der ikke skete mere.

   Slet
 6. Ja den bro har været meget længe undervejs, men nu ser det ud til at den kommer i brug. Det er skønt.

  SvarSlet
 7. Det var da en glædelig nyhed, så er der jo håb for at den bliver helt færdig engang. Jeg cykler tit rundt i København mandag aften nu for tiden, og har da også flere gange været forbi for at se om den ikke snart var færdig. Da jeg hørte at cirkelbroen blev indviet var jeg forbi igen. Men næ-nej det var en fuser igen. Cirkelbroen kan jeg iøvrigt ikke se den helt store ide med, men det kommer jo nok efterhånden som tingene bliver færdige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jønne. Long time no see.. :-)
   Du kan ikke cykle over endnu, men nu er der da lys forude.. :-)

   Slet
 8. Det er jo altid interessant at se om man rammer rigtigt når to ender skal mødes, men det går vel ofte meget godt, når det er sådanne fysiske indretninger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gik godt denne gang.

   Velunderbyggede rygter siger, at den konstruktion Phil og Sønner efterlod sig aldrig ville ha' nået sammen.

   Slet