12. oktober 2015

Grænseløs uendelighed..

Hvis du ikke allerede har været på Louisiana og set Yayoi Kusama udstillingen, så lov dig selv at aflægge museet et besøg inden “Yoyoi Kusama i uendeligheden” pilles ned d. 24. januar næste år. Det er en stor oplevelse at bevæge sig rundt i Kusamas grænseløse univers.. Vi var der i går, og jeg kunne sagtens finde på at tage op og se udstillingen igen.

Her er smagsprøver fra udstillingen. Spejle og prikker er væsentlige elementer i Kusamas kunst installationer.. Hvor mange personer tror du vi er i det her rum..? IMG_6465(Svaret er 6 personer)

Et kig ind i et rum i rummet.. IMG_6470Gleaming Lights of the Souls er en del af Louisiana samlingen, men et gensyn med spejlrummet er altid en oplevelse.. IMG_6475IMG_6478IMG_6495

Alt i rummet var hvidt, da udstillingen åbnede d. 17. september. Alle der går gennem rummet bliver bedt om at være med til at skabe et nyt værk. Man vælger en farvet “dot”, som kan placeres fuldstændig frit i rummet.. Jeg er nok nødt til at tage op og se det rum lige inden udstillingen lukker. IMG_6480IMG_6483Modelopstillling af den lille 86-årige kunstner..  KusamaUdsigten over Øresund fra terrassen på Louisiana er også grænseløs og uendelig smuk. IMG_8771

12 kommentarer:

 1. wow, hvor er det fantastisk. Det må jeg huske, når jeg kommer til hovedstaden, tak :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en tur til København værd Lene.. :-)

   Slet
 2. Tak, det er nu noteret.
  Da vi var på Madeira, var Allan på det lille hus, og hans syntes jeg skulle prøve at bevæge mig derud også, for at se om det så ud, som på herretoilettet. Toilettet var så lille, at jeg nærmest skulle bakke ind, men det bestod udelukkende af spejlvægge og spejl i loftet. Jeg var altså sammen med rigtigt mange gensplejsninger ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Pia.. Haha spejle kan virkelig gøre meget.. :-)

   Slet
 3. Det glæder mig Hanne, god tur derop. :-)

  SvarSlet
 4. Flotte, flotte billeder. Min kollega har også lige været der, men orkede ikke køen ind til spejlrummet, tror jeg, det var. Der var vist en times ventetid, da hun var der. Jeg tror, jeg må tage mig en fridag for at undgå kø og mange mennesker, for jeg tror, man får sig en på opleveren deroppe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Udstillingen er virkelig et besøg værd, men det er en god ide at komme på tidspunkter hvor der ikke er lange køer til rummene. Vi var der i søndags da de åbnede, og køen til indgang var megalang, men som medlemmer af Louisiana klubben, springer man køen over og har egen indgang, så vi var hurtigt inde i museet og startede med Kusama udstillingen. Der var kun et par minutters kø ved rummene, men den voksede hastigt i løbet af en halv times tid.

   Slet
 5. Fantastisk univers. Louisiana er altid et besøg værd, om ikke andet så for haven og cafeen, men Kusama giver sandelig oplevelsesværdi så det batter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hendes univers er virkelig imponerende, men du har ret.. Louisiana er altid værd at besøge uanset hvem der udstiller deroppe. :-)

   Slet
 6. Planen er at se udstillingen på torsdag.

  SvarSlet