17. januar 2016

Sofie og Emil på ski..

IMG_9290Vi er altså privilegerede her i Roskilde, vi har fjord, skov, by, golfbane og et dejligt lille skiområde lige om hjørnet. IMG_9312IMG_9309IMG_9322I dag var det Roskilde skiklubs skibakke i Hedeland der lokkede både os, Sofie, Emil, Lou og Sand ud i det skønne vejr.. som i øvrigt blev til snevejr mens ungerne boltrede sig i sneen. IMG_9320Emil var på ski første gang sidste år, og i dag havde Sofie sin debut på ski. De er bare så seje begge to, hopper glad og gerne i de stive støvler og får skiene klikket fast, derefter blev de trukket og skubbet op ad bakken af deres forældre, vel oppe vender de spidserne nedad og kommer glidende ned mod os, balancen er ikke helt til at køre slæbelift endnu, men det kommer hurtigt, og så skal vi alle have ski på.. :-)IMG_9342IMG_9340Vi havde også taget kælk med derud, så både små og store unger kunne prøve en tur ned af den lille bakke.. :-) IMG_9386IMG_9389IMG_9360Vi var kun derude et par timer, men det var nok til at vi alle kom i skiferie-mode.. :-)

11 kommentarer:

 1. Det er da også skægt - jeg vil hellere ned med kælken end på ski - er sikker på, at så er jeg mindre farlig for både mig selv og mine omgivelser ;-)
  Pudsigt, at de kan holde baligelancen på ski, men ikke med en slæbelift.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes begge dele er sjovt, men i dag blev det kun til kælk.
   Det er slet ikke så nemt at komme af og på en slæbelift, og undervejs skal man kunne holde sporet samtidig med at man holder sig fast i slæbet. Det er ikke sådan bare lige.. :-)

   Slet
 2. Sjovt at se billederne af børnene på vej nedad. Det er som om balancen bare indfinder sig. Fornøjelige billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så fedt at se børn når de begynder på ski, det går lynhurtigt med at finde balancen, det bliver lidt sværere når de skal til at lære at dreje og bremse osv..

   Slet
 3. Så fik jeg lige lyst til at kælke, men så meget sne har vi ikke. jeg er imponeret over børns evne til at holde sig oprejst på ski. Skønne billeder af Emil og Sofie, og hvor bliver Emil bare stor, ja også Sofie, men Emil er jo dreng nu, ikke lille barn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var nu også mest sne på skibakken, hvor de har snekanoner. På kælkebakkerne er der ikke nær så meget.
   Ja det er skræmmende så store de små unger bliver.. :-)

   Slet
 4. Han ser ret prof ud, ham Emil :-) Uh, to timer må også være rigeligt, hvis man ikke selv suser rundt hele tiden, men du ser heldigvis ud til at være godt klædt på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det blev lidt koldt til sidst.. også for ungerne. Han var god til at køre ligeud, nu skal han blive god til at dreje og stoppe.. :-)

   Slet
 5. Uh, hvor er jeg misundelig på de børn, der er så gode til at stå på ski.
  Det var da usædvanlig godt vejr i går, og jeg kan godt forstå, du tog en kælketur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare så meget nemmere når man kommer tidligt i gang, Anders har stået på ski fra han var barn, og den glæde vil han gerne give videre til sine unger.

   Slet
 6. Jeg ville også ønske mine forældre havde taget os med ud på alpinski, men det var ikke rigtig i spil i min familie, så jeg var 25 inden jeg første gang var på skiferie, kan sørme godt huske hvor svært det var.. :-)

  SvarSlet