18. marts 2016

Bag kulissen..

i DR Byen..  IMG_0025Personaleforeningen i firmaet havde inviteret på rundvisning i DR Byen i onsdags. Det var virkelig interessant at høre om og se DR Byen indefra. Hvis du klikker på dette link: Rundvisning kan du læse lidt om hvor vi var og hvad vi så.

Her følger nogle billeder fra turen rundt. Vi måtte gerne tage billeder undervejs, men ikke af dem der arbejdede derude.. Det synes jeg er helt OK, man skal kunne gå fri af kameraer bag kulissen på ens eget arbejde..  IMG_0026DR2 Studie 6.. – Der var ikke adgang til Studie 5 på grund af optagelse og prøver på X-fakor  IMG_0038IMG_3274Et radiostudie.. IMG_3269Et mini rekvisitlager.. Vores rundviser fortalte at, der ikke er registrering af rekvisitter i DR, der er en regel om at hænge/sætte rekvisitterne sammen med tilsvarende rekvisitter. Altså lamper sammen med de andre lamper, havenisser sammen med havenisser osv.. Egentlig et simpelt system, men også et system, hvor ting nemt kan forsvinde. En registrering og skarp styrring af alle DRs rekvisitter ville dog være en kæmpe opgave, og kræve flere ressourcer end man skønner det er værd. IMG_0043Vi startede og sluttede rundvisningen ved Bamses hus..   IMG_0052hans støvler stod der, men Bamse selv så vi ikke noget til.. IMG_0049En smuk DR kanal.. ;-)IMG_0054Igen et godt arrangement fra vore gode personaleforening..

16 kommentarer:

 1. Fint indblik! Det er altid spændende at besøge andre virksomheder, uanset om de er inden for ens egen branche eller ej.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eric, ja og DR er jo en virksomhed med mange produktioner, som vi alle ser og hører næsten dagligt.

   Slet
 2. Når jeg læser om de spændende personaleture Du tager os med på, vil jeg rigtigt gerne bytte job med dig. De rundvisninger er altid spændende at se og læse om.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret, både vores personale-, kunst- og Idrætsforening er ret aktive. I næste måned skal vi på Christiansborg og se kunst og i DGI-byen og prøve at skyde.

   Slet
 3. Jeg bliver helt misundelig - det kan næsten ikke undgås at være et superspændende sted at få en rundtur og dermed et indblik i.

  SvarSlet
  Svar
  1. I kan sagtens komme på samme rundvisning, de kører åbne "Bag kulissen" hver weekend, så vidt jeg kan læse mig til. :-)

   Slet
  2. TAK! Jeg har lige bestilt billetter til på fredag :-D

   Slet
 4. Spændende. Kan du ikke foreslå, at I hver især må tage en ven eller tyve med til disse arrangementer? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan da prøve.. :-) Nogle af arrangementerne er også åbne for vores familier og venner.

   Slet
 5. Sikken en sjov og interessant oplevelse. Ros til jeres personaleforening! Jeg må vist få svoger, der arbejder derinde, til at lave en privat rundvisning, men det er jo ikke sikkert, at vi får lov at kigge ind lige så mange steder. Som bibliotekar bliver jeg helt svedt over den måde at opbevare rekvisitter på 😮

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sender roserne videre :-)
   Jeg tænkte nok du ville få svedeture over den form for registrering.. eller mangel på samme. :-)

   Slet
 6. Det er rigtigt sjovt at kigge på hvad der er på den anden side af kammaret. Tak for det. For 2 år siden var jeg nede rekvisitrummet. Jeg nyd at gå og kigge på alle de ting som har været del af en hverdag igennem 200 år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må have været spændende at se deres store rekvisitlager, det vi så var bare et mini lager. :-)

   Slet
 7. Det må ha' været et spændende sted at opleve indefra.
  Alle kan komme på rundvisninger, jeg mener de kører åbne rundvisninger både lørdag og søndag.

  SvarSlet
 8. Dejligt at sådanne muligheder består.

  SvarSlet