6. marts 2016

Street art i Roskilde..

Google plejer at være min ven, men ikke denne gang.. Jeg har uden heldt forsøgt at finde noget forklaring eller beskrivelse af vægmalerierne herunder, så I må nøjes med billeder og hvor de kan ses live..

Algade, det lille anlæg mellem AOF og Klosteret.. IMG_7176Musicon.. IMG_9543Musicon.. IMG_9539Sankt Ols Stræde overfor Roskilde Museum.. FullSizeRenderNoget af det jeg glæder mig rigtigt meget til at se på Roskilde Festival i år, er det nye Graffiti Zone område.

9 kommentarer:

 1. Jeg er vild med street art, knap så vild med grafittie, der hvor den mere ødelægger end sanseberiger vores blikkes udsyn :-)
  Mon vi ikke skulle arrangere en tur sammen med street art walking i Aalborg og Roskilde?

  SvarSlet
  Svar
  1. Fantastisk ide Lene, jeg er med, jeg er også vild med street art.. :-)

   Slet
 2. Den tur på festivalen skal vi altså gøre sammen...tror der blir plads til temmeligt mange pauser mellem den gode musik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal vi nemlig Annette.. :-) Jeg glæder mig.

   Slet
 3. Jeg er bestemt heller ikke vild med graffiti når det optræder som hærværk f.x på togene. Det er så træls at sidde i sådan et tog der er helt overmalet, og hvor man ikke kan se ud af vinduerne.

  SvarSlet
 4. Jeg kender de fleste af værkerne og undrer mig i øvrigt over at man ikke kan finde beskrivelser. Jeg har også et lidt.
  Graffiti kan være fin nok, men jeg synes ikke om svineriet på togene. Forleden var alle vinduer i en hel togvogn helt overmalede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bryder mig bestemt heller ikke om graffiti på togene, det er slet ikke rart at sidde i en totalt overmalet togvogn, hvor alle vinduer er dækket af maling.

   Slet