28. april 2010

God morgenmad...

...skal der til, før en lang dag på golfbanen.morgenmadI går eftermiddags blev hytten fyldt.. af glade golfvenner, af  masser af snak, af store grin, af store armbevægelser, af forventninger til 5 skønne dage med golf, god mad, historier i lange baner, god rødvin og endnu flere historier endnu mere latter og hygge.

I dag spiller vi Perstorp, i morgen bliver det vores svenske hjemmebane og fredag kører vi til Araslöv golfbaner, hvor 2 hold venner mere støder til. Vi skal bo på hotellet midt på den ene af banerne, vi skal spille 2 x Norre og 1 x Södra-banen, før vinderen er fundet og der kan deles velfortjente præmier ud til nr. 1, 2, 3, 5, 7 og ikke mindst nr. 9.

På søndag har vi rigtig for alvor fået skudt golfsæsonnen 2010 i gang, uhhh hvor jeg glæder mig til de næste 5 dage. Der bliver ikke så meget blogtid, men jeg kommer stærkt tilbage i næste uge :-))

4 kommentarer:

 1. Det lyder vel nok spændende, Inge! Ha' nu nogle skønne dage med jeres store hobby, og efter den morgenmad, kører I langt på literen :-)

  SvarSlet
 2. Golf er en ukendt verden for mig, men jeres koncept lyder som rigtig dejligt og hyggeligt, og morgenmaden er da bare guf :-)
  God golfturnering :-)

  SvarSlet
 3. Hej Inge
  Tak for nogle dejlige billeder og fortællinger om jeres ferie. Jeg kan godt forstå I nyder det og I må ha' en rigtig god golftur her resten af ugen.
  Vi nyder også solen og haven her i Danmark og jeg glæder mig til at se jer næste lørdag.
  Stort ferie knus Hanne

  SvarSlet
 4. @Madame.. Vi har nydt det i fulde drag, men kunne nu godt bruge et par dage mere, det er hårdt med god mad, god vin, godt selskab og masser af frisk luft på golfbanen :-)

  @Lene... Det var enormt hyggeligt og dejligt, og en herlig og hård omgang golf

  @Hanne.. Tillykke med fødselsdagen i dag, vi ses på lørdag.
  Knus og fødselsdagskram fra os til dig

  SvarSlet