14. april 2010

Hjulskift og forår...

Tiden lige nu, er tiden for forårstegn i alle afskygninger..foråret er her 017De grimme vinterhjul er byttet med dem her... og det pynter virkelig på den lille grønne :-)) foråret er her 018

9 kommentarer:

 1. Et af de helt sikre forårstegn, når man endelig kan erstatte de grimme sorte hjulkapsler med skinnende flotte designs.
  Vi fik det gjort for 14 dage siden ☺.
  En skøn dag til dig.

  SvarSlet
 2. Sådan har jeg det også Annette, jeg synes simpelthen vinterhjulene er SÅ grimme, og er vild med de fine alu-fælge der sidder på bilen det meste af året
  Rigtig god dag til dig, knus herfra

  SvarSlet
 3. Dejligt OG benzinøkonomisk :-))

  Ha' en dejlig dag....knus

  SvarSlet
 4. Ah...her har Peugeot `n fått på seg sommerhjul:)) Alltid godt det:) Vi må vente litt enda...
  Ha en flott dag Inge:) Knus til deg:)

  SvarSlet
 5. @Annette.. Sparer vi nu også benzin..?? Skøn dag til dig også. Knus

  @MajorogMeg... I kører også Peugeot, dejlig bil ikke..?? Det er dejligt når de grimme vinterhjul kommer af, og nu er det forår og ikke vinter mere :-))
  Du må også ha' en skøn dag Knus fra mig :-)

  SvarSlet
 6. Jeg kjører SAAB men kjente igjen merket på felgen din. Har i alle år hatt bildilla og fransk comfort er jo topp:) Men det er nok SAAB som er favoritten min:)
  Knus:)

  SvarSlet
 7. aha.. SAAB er også en dejlig bil, men den koster en Herregård her i landet, så den slags biler er ikke i spil for os, vi skal jo betale for 3 biler for at få en..på grund af de enorme afgiften på biler her i landet.

  SvarSlet
 8. Her har Hondaen også fået sommerfodtøj på - det er nemlig tegn på, at det virkelig er forår :-) Jeg håber, du har nydt det skønne vejr i dag, Inge ...

  SvarSlet
 9. Det er desværre ikke blevet til meget godt-vejrs-nyden i dag, hele ugen er præget af lange arbejdsdag, såhhhh jeg ser ud på det flotte vejr, og nyder det når jeg cykler mellem hjem, tog, og arbejde. Håber du har haft tid til at nyde de flotte vejr, Madame..:-))

  SvarSlet