12. april 2010

Pitstop...

Min københavner cykel har været en tur i Roskilde i weekenden. Den trængte voldsomt til en omgang vask, strygning og en smule olie og luft på udvalgte steder.foråret er her 002 foråret er her 010 ...om det hjalp, jo for pokker, nu kan kæden dreje rundt uden at jamrende klagehyl overdøver bilerne i byen, der er pustet luft i hjulene igen, og frem for alt... cyklen er ren ren ren...:-))

5 kommentarer:

 1. Ja, cykler skal nurses, så de spinder som en kat :-)
  Sikke en lækker cykel du har, Inge! Jeg skal have købt mig en ny - er du glad for dette mærke?
  Ha' en dejlig dag, kh til dig ...

  SvarSlet
 2. Uha Inge.....Nu skal du sørme huske at låse den godt. Den er jo blevet så fin at den ser helt ny ud.
  Ha' en dejlig dag...knus

  SvarSlet
 3. jeg er så glad for min cykel, man kommer hurtigt langt omkring :-)

  SvarSlet
 4. Jeg har ikke syklet på flere år...men har sagt at jeg skal trene Major til å løpe ved siden av. Gubben mener det er galskap:)) Men jeg må prøve:)
  Husk hjelm Inge:))
  Ha en flott mandag, klemmer fra meg:)

  SvarSlet
 5. @Madame.. ja jeg er meget glad for den cykel, den er snart 6 år gammel, og købt til at kunne holde i byen, uden alt for megen pleje, og jeg må sige degt har holdt stik, og den spinder som en kat nu
  Ha' en skøn aften. Knus Inge

  @Annette.. Ja og det gør jeg også, den er under lås og slå, sådan da... :-)), og en dejlig 1. arbejdesdag til dig, Knus..


  Ha ha... Lene, sådan er det nemlig, jeg er vild med at cykle i København, kommer nemlig hurtigt rundt omkring. Knus til dig :-))

  @MajorogMeg... Jeg cyklede meget med min schæfer, da jeg havde hende, det kan de sagtens lære.. uhhh du trykker lige på mit ømme punkt.. Jeg cykler ikke med hjelm, endnu... Og en flot mandag aften til dig. Varme klem fra mig :-))

  SvarSlet