11. maj 2010

Lotusblomst...

...åkande, vandlilje og sikkert også et fint latinsk navn.. kært barn har jo mange navne.

Jeg stak hovedet indenfor hos Lotte for at hente en buket til Hanne i lørdags, det var jeg ikke den eneste der gjorde, den lille butik var fyldt til bristepunktet af glade kunder og skønne blomster. Både Lotte og de andre piger i butikken er super dygtige, der er en fantastisk stemning i den butik, jeg føler mig altid velkommen og pris og kvalitet hænger rigtig fint sammen. Butikken ligger i Svalegården, på hjørnet af Bymarken og Vindingevej her i Roskilde. Jeg kan varmt anbefale at kigge ind og lade dig friste.lotusblomst De her skønheder fristede mig over evne, jeg bar forsigtigt 2 af dem hjem, nu står de på spisebordet og er så småt begyndt at åbne sig. Der kommer helt sikkert flere billeder af dem, hvis ikke det lykkes mig at tage livet af dem inden de er sprunget helt ud..;-))

Jeg ville meget gerne ha' linket til Lotte og Svalegårdens Blomster, men jeg kan ikke finde hende i cyberspace, hun er åbenbart "kun" i den virkelige verden

10 kommentarer:

 1. Sikke en yndig lotusblomst, Inge - sådan en har jeg aldrig set før! Jeg holder meget af lilla ...

  Ha' en dejlig tirsdag, varme klem til dig!

  SvarSlet
 2. Den er meget flot og det er buketten også.
  Den står smukt og man kan ikke se på den, at den ikke er fra i dag. Jeg passer meget på den og håber at den kan stå i 2 uger, når jeg stiller den koldt hver nat.
  Jeg talte med Nikka i går. De er kommet ned fra Mount Everst, efter ca. 2 uger. Nu trænger de til ferie, og vil ta' til et roligt sted og slappe lidt af, samt holde fødselsdag (så det bliver ikke kongens have) fortalte hun.
  Ha' en rigtig god dag.
  Knus Hanne

  SvarSlet
 3. Flot blomst, som ser helt uvirkelig ud.

  Jeg så lige skiltet til Roskilde Golfklub - genialt... det kan da simpelthen ikke se anderledes ud :-D

  God arbejdslyst - det ser ud som om du har hårdt brug for Kr. Himmelfartsferien til at komme dig over denne + lade op til næste uge.

  SvarSlet
 4. Det havde jeg heller ikke Madame, den er meget smuk.
  Og en dejlig dag til dig, klem fra mig :-))

  Tak for sidst Hanne, det var som sædvanligt rigtig hyggeligt og dejligt. Æv da osse at hun ikke kommer hjem og fejrer sin fødselsdag :-))
  Du må ha' en dejlig dag, Knus fra mig til dig:-))

  Ja, det gør den Ellen, jeg troede også først den var uægte. Ja jeg vil bruge Kr.Himmelfarsferien til at lade op og samle kræfter.. men det skal nu nok gå fint i næste uge. Det er heldigvis ikke første gang jeg er ansvarlig for IT på vores kongresser og fagdage, det har været en del af mit arbejde de sidste 6-7 år. Men verden ændrer sig jo hele tiden, så der er altid nye udfordringer.
  God dag til dig Ellen :-)

  SvarSlet
 5. De er næsten uvirkeligt smukke de der blomster så jeg håber indeligt du lægger en grundig pasningsvejledning så det ikke bliver mig der tager livet af dem mens i er væk ;-))

  SvarSlet
 6. For en nydelig blomst...herlig farge:)
  Å komme inn i blomsterbutikker og kjenne duftene der er vel herlig:) Mange slike butikker har jo så masse annet fint også:)
  Ha en flott dag, knus til deg:)

  SvarSlet
 7. Haha Annette, du har brede skuldre og kan klare det, jeg er jo en sart lille mimose der ikke kan klare noget - og da slet ikke når mine blomster dør...:-D

  Ja Guri, blomsterforretninger er så fede, den her er meget lille og har næsten kun blomster og blomster relaterede ting, men jeg er vild med at komme der og køber mig glad og gerne fattig når jeg er der :-))
  En rigtig dejlig eftermiddag til dig. Knus fra mig :-)

  SvarSlet
 8. Jeg har heller aldrig set en sådan blomst før (det siger så heller ikke så meget ;-) )

  Pøj pøj med kongressen :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er den blomst fantastisk, den har jeg heller ikke set tidligere. Jeg forstår godt at du faldt for fristelsen til at købe.
  Knus til dig

  SvarSlet
 10. @Lene... ohhh dejligt, endelig en der ved lige så lidt om blomster som mig:-)) og det siger ikke så lidt..haha..
  Hvis du kommer forbi kongressen, så spørg efter mig, så giver jeg en kop kaffe :-)

  @Annette.. Ja det var slet ikke i spil at lade være me dat købe dem ;-))

  SvarSlet