15. maj 2010

Shopping og istid...

Åhus 001Christian den 4.'s by Kristianstad er altdi en shoppetur værd. Lene og jeg har jordens mest tålmodige mænd, vi tonsede ind og ud af klude- og skobutikker, vores skønne mænd ventede, betragtede, snakkede, grinede og ventede lidt mere... sikke en tålmodighed de to har. Efter et par timers intens osen rundt, kørte vi til Åhus. Det var blevet istid, og det får man bare ikke bedre end i Åhus. Den lille smukke by ved udløbet af Helge Å, med Østersøen i baghaven og Absolut Vodka fabrikken midt i byen.. OG gammeldags vaffelis i lange baner. Turistsæsonnen er ikke rigtig kommet i gang endnu, der var god plads på Glassbådene ved Skeppbron.Åhus 012 En tur på Skeppbron i Åhus langs Helge Å.. de gode motiver står nærmest i kø.Åhus 009Åhus 002Åhus 015Åhus 010 Åhus 019 En stor keramik ovn, som i følge skiltet er lavet til Prenzlauer Berg i Berlin, hvor der skulle stå nogle stykker af dem.

8 kommentarer:

 1. Det var da nogle helt fanmtastiske billeder, Inge - dejligt at læse, at I har en god ferie. Jeg har svenske aner, min farfar var fra Kritstianstad, så jeg bliver blød om hjertet ved at læse, hvad du fortæller.

  Ha' en god lørdag, klem!

  SvarSlet
 2. Så kender du vel byen Madame.. det er der vi altid kører til når shoppinglysten melder sig, det er en skøn og smuk by.
  Rigtig god lørdag til dig, knus.

  SvarSlet
 3. Is og smukke omgivelser, så bliver det ikke meget bedre :-)

  SvarSlet
 4. Nej, hvor ser der dog dejligt ud, tak fordi du ville dele dine skønne feriebilleder med os. Fortsat rigtig god tur.
  Knus

  SvarSlet
 5. Det gør det ikke Lene :-)

  Tak Annette - en dejlig søndag til dig Knus

  SvarSlet
 6. Hvor ser der dog kønt ud! Har aldrig været i Åhus - men det skulle man måske overveje en dag ;-).

  Nyd fortsat ferien!

  SvarSlet
 7. Ja, hvis du alligevel er i nærheden, så er Åhus en fin smuk lille by.
  God søndag til dig.

  SvarSlet
 8. Vandfotograf DET er du !!!
  Skønne billeder :))

  SvarSlet