10. maj 2010

og en dejlig aften...

Dagen startede godt og sluttede godt, og det var sørme også godt mellem morgen og aften, det kan man vist roligt kalde for en god dag, så det gør jeg, det har været en dejlig dag Billederne er taget i aften med mobiltelefonen.IMAG0213en varmluftballon ude over Boserup skoven...IMAG0208 og så prøver jeg lige med noget modlys...IMAG0209på vej hjem...  med domkirken i baggrunden.IMAG0214

6 kommentarer:

 1. varmtluftballon...det får mig til at håbe på, at det lykkes mig at komme op på onsdag fra Jystrup Idrætsplads :-)

  SvarSlet
 2. Hejsa søde Inge! Sikke skønne billeder på bloggen. Hvor flot med ballonen i horisonten og det sidste billedet af marken er Danmark for mig. Lyder til at der er dejlige udfordringer på jobbet. KNUS♥

  SvarSlet
 3. Det lyder rigtig spændende, jeg håber også du kommer op, og husk lige kameraet ikke.. :-)) Der må være basis for nogle flotte billeder fra en vinkel vi normalt ikke ser..
  Rigtig god tur og jeg krydser fingre for at det lykkes.

  Hejsa søde Tina, dejligt at høre fra dig igen. Du får et billede af marken senere når den står i fuld blomst det er en raps mark og det er lige før den blomster. Ja der sker lidt derinde, det er skønt og udfordrende.
  Varme KNUS til dig

  SvarSlet
 4. Flot header :-))

  Og den der mark lagde jeg godt mærke til da jeg kørte hjem. Det varer ikke mange dage før den er helt gul. Egentligt utroligt med de temperaturer vi holder i det her land :-))

  SvarSlet
 5. Herlige bilder hos deg....så grønt på det siste bildet:)
  Jeg har vært ute 10 ganger med kamera ikveld, helt utrolig her, rød vakker himmel som skifter hele tiden med skyer..
  Deilig:)
  Ha en flott start på tirsdagen:)
  Knus til deg:)

  SvarSlet
 6. Det var nemlig så flot i aftes, Annette, jeg glæder mig til den bliver gul om få dage.:-))

  Det er en raps mark Guri, som er lige ved at springe ud og blive helt gul. Jeg glæder mig til at se billeder af den flotte røde himmel over vandet hos tid.
  Du må også ha' en herlig tirsdag, her loves der vist nok godt vejr.
  Knus til dig :-)

  SvarSlet