9. maj 2010

Tørstig morgendue...

morgenduemorgendue 001morgendue 002Jeg er egentlig ikke særlig vild med duer, de larmer, de sviner og de er fyldt med utøj, men når den sidder lige der på kanten af mit fuglebad.. ja så er den jo både sød og fin.

10 kommentarer:

 1. Så flotte bilder du fikk av den da:) Klart den er søt og fin:))
  Husker når vi bodde i Trondheim og var i sentrum...det krydde av duer...kunne bli vel mange av de ja. De flakset rundt ørene på meg...iiik...hehe:)
  Ha en flott kveld, knus:)
  Ja en Major må være å ta en morfar...har sett dere i DK bruker det uttrykket:)

  SvarSlet
 2. Tak Guri, jeg bryder mig slet ikke om dem når jeg går på gaden eller cykler i København, de flyver nemlig lige omkring hovedet på os, man skal dukke sig for ikke at få dem i hovedet..så ja irrrrkkkk :-))
  Varmt knus til dig.

  SvarSlet
 3. Oh! ;-) Du har vist aldrig været sammen med en due-ejer, eller en, der holder brevduer. Det er de smukkeste fugle, de er hurtige, kan finde vej, d.v.s. observere og tænke, omend på en anden måde end mennesker, og utøjet vil de såmænd gerne af med og det kan de også komme (jeg ved ikke hvordan, men mon ikke duepasseren har renset reden og pudret duerne?)

  En af kollegerne viste mig nogle billeder af duer, han havde og havde haft, og det interessanteste for mig var at duerne godt kunne lide at sidde hos ham - med andre ord tamme duer er kælne.

  Det er nogle dejlige billeder!

  SvarSlet
 4. Og så er de altså også søde når de med ejermine spadserer rundt på din græsplæne :-))

  SvarSlet
 5. Sikke nogle dejlige billeder du har taget, Inge! Vi har også duer hos os - nogle gange synes jeg lidt for mange. Men det er svært at undgå, hvis man lægger foder ud.

  Ha' en rigtig god mandag, klem :-)

  SvarSlet
 6. Godmorgen Donald og velkommen her.
  Oh.. jo det har jeg faktisk, og du har da ret, der er andre aspekter v. duer end de få negative jeg skrev om, så tak for nuanceringen :-) og tak for rosen til billederne

  Ha ha Annette, ja og når Bumle frusteret sidder og ser på de store store fugle, og erkender at hun bare en en lille bitte kat der ikke kan gøre dem noget :-))

  Godmorgen Madame.. Ja, når man fodrer kommer alle sultne fugle og dyr, det er lidt svært kun at give de små fugle mad, har jeg erfaret. De store vil også ha', og det er dem da egentlig også velundt, de skal jo også leve..
  En dejlig mandag til dig, Knus fra mig :-))

  SvarSlet
 7. Duer er smukke, men jeg er heller ikke vild med at have for mange i haven. Mest fordi, de ikke flytter sig, når de har spist eller drukket. De bliver liggende på foderbrædtet/vandtruget, til de bliver sultne igen, så de små fugle ikke kan komme til.
  Og så flakser de larmende i træerne, når man forsøger at få en lur i haven :)

  Det er en smuk lille billedserie, Inge :)
  Er du ikke blevet bredere? (Bloggen)...

  SvarSlet
 8. He he.. Lone - specielt at de larmer når du / jeg vil lukke øjnene en anelse, er da helt uholdbart ;-))

  Johhhh jeg har skam lagt mig lidt ud ;.D
  ..til 940 px i bredden, det burde de fleste skærme kunne klare i dag:-) samtidig giver det mig mulighed for at lægge lidt større billeder på bloggen.

  SvarSlet
 9. Ja, det er nogle rigtig flotte billeder og sikke en sød due.
  Jeg synes duer er søde og det med at larme og svine, det gør mange mennersker jo i lige så høj grad, og de kunne oven i købet lade være med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtigt, vi mennesker kan lade være.. :-)

   Slet