8. januar 2011

Forsinket fødselsdagskage..

Torsdag aften kom min søster og hendes kæreste, for at ønske et tidligt tillykke. Vi skulle have haft en tærte der lå i fryseren. Men når man.. som i mig.. ikke har styr på indholdet af boksen, tja så blev det ikke til tærte. Det jeg troede var en tærte, viste sig at være en kage der skulle tø op i mindst 2 timer.. det gik bare slet ikke. Helidgvis var der kakaomælk og vanilieis, det kom til at gøre det ud for kage…P1010916I dag fik vi endelig tærte til al den creme fraiche der var indkøbt i torsdags, en blåbærtærte der efter 10 minutter i ovnen var lun og lækker.

Den orange mand leger med sne.. P1010909I dag har vi plusgrader og tåge, det drip drypper fra alle tage, vi kan ikke rigtig, at se det svinder i sneen, men det må det da gøre.P1010914

11 kommentarer:

 1. Blåbærterte og is er kjempegodt:)) Du får sende Hasse opp på taket for å fjerne snøen der også....den blir tung hvis det blir mildvær nå.
  Har tatt en paracet for å få ned feberen....så utpå kvelden skal rødvinen sjekkes, du har helt klart et poeng:))
  Nyt kvelden, klemmer fra meg:)

  SvarSlet
 2. Ja Guri, vi har snakket om at sneen på taget bliver meget tung, men Hasse og tage.. det går slet ikke, hvis nogen skal på taget bliver det mig, og det er både vådt og tungt og træls.. Vi krydser fingrer og håber det holder til trykket.. Nu har det da holdt i 54 år.. :-) Men vi vil helt sikkert ærge os hvis der sker noget..
  Held og lykke med rødvinen, jeg kan huske du skrev til mig, da jeg var syg, at rødvin var godt, og man sov så fint efter et par glas.. :-) Knus og en rigtig god aften til jer begge.

  SvarSlet
 3. Haha - Hasse og tage - og så i Sverige... :lol:

  Hvis taget har holdt lige så længe som dig, så holder det nok et par vintre endnu.
  I har samme vejr som os, kan jeg regne ud. Det er okay med mig... vi regner med at skulle derop næste weekend.

  SvarSlet
 4. Hasse holder sig på jorden.. som landmåler er det der han helst vil være.. :-)
  Ja det tør meget, lige nu har vi 3 gr. varme.. ude.. ;-) Det ser desværre ud til at vi ikke kommer herop de næste 3 uger.. weekenderne er booket med andet end Sverige.. Men der kan jo komme ændringer i planerne.

  SvarSlet
 5. Det virker nærmest som om den gode Hasse skovler sne hele tiden! Så for ham er det måske meget heldigt, at I ikke kan komme til Sverige de næste 3 weekender :)

  Hyg Jer og god tur hjem!

  SvarSlet
 6. Jeg tror også han føler det sådan ind i mellem Anjoe.. Jeg flytter også en del rundt på sneen, men det er der ingen der tager billeder af.. :-)
  Tak skal du have..

  SvarSlet
 7. Det lyder lækkert med lun blåbærtærte, Inge! Vi fik lun æblekage med nødder og kanel for lidt siden. Jeg håber, det begynder at svinde i sneen, for det ser da helt vildt ud, så meget I har! Her er sneen omdannet til ren is, så man kan stort set ikke gå uden for en dør.
  Klem og rigtig god søndag til dig!

  SvarSlet
 8. Jeres æblekage lyder lækkert, jo det er begyndt at svinde i sneen deroppe, og det er blevet skøjteglat på skovvejene.. al færdsel foregår med trippetrin.
  Klem og en god søndag til dig.

  SvarSlet
 9. Det er nesten litt rart å se at dere nesten har mer snø i Danmark enn i Norge p.t.

  Det er en skikkelig workout å måke all denne tunge sneen, da er det godt å komme inn til en deilig kake. Masse til lykke ønskes herfra. ;)

  God kveld videre...

  SvarSlet
 10. Fint å lese at du hadde en fin fødselsdag, og at du fikk terte til slutt. Den ser kjempegod ut!

  SvarSlet
 11. Inger-M.. Dejlig fødselsdag og tærte, også selv om den sidste var lidt forsinket... :-)

  SvarSlet