11. januar 2011

Og menuen er..

image

Altså kantinemenuen her i huset i dag.. :-)

Jeg er til kød,  og under ingen omstændigheder til koriander.. SUK suk og  mere suk.. Det bliver igen igen igen til revne gulerødder og lækkert brød med et par skiver fedtfattigt ost.. Det er nemt at holde den slanke linje med Claus Meyers folk i køkkenet..

image

Resten af ugen ser menuen rimelig OK ud.. Jeg tror vi overlever en uge mere ;-)

19 kommentarer:

 1. Du må løbe ned og snuppe en pølse et sted..Jeg skal helst også have kød, jeg er heller ikke til vegatarmad og vil helst også selv bestemme og jeg skal holde den slanke linie eller ej..Basta..;-D..

  SvarSlet
 2. Hvor er du heldig at få mad på jobbet!

  Jeg har lige smidt "oldemor-livret" i ovnen. Pasta overhældt med ristede champignoner, skinkestykker og fløøøde - smagt til med muskat. I ovnen bliver det så lige gratineret med mozarella. Skal jeg bringe en portion?

  SvarSlet
 3. Nogle dage skal bare overståes - håber du finder noget mættende :-)

  SvarSlet
 4. Annemarie.. Der er heldigvis altid super lækkert rugbrød.. det snuppede jeg.. :-)

  Koh-I-Noor.. Det ER dejligt med en kantine.. men din oldemor livret ville jeg altså hellere have.. Så JA TAK kan jeg bestille mere end en portion.. :-) ..og oldemor..?? jeg tror ikke min oldemor vidste hvad pasta var - min mormor brugte det aldrig nogensinde.. det var nymorderne mad, og det bruger en rigitg kogekone ikke.. ;-D

  Runa.. Yep, i dag var en af dem.. :-)

  SvarSlet
 5. Det smager altså også rigtig godt :)

  Min mormor (ungernes oldemor) var virkelig fremme i skoene med ny mad. Hun introducerede mig også til mozarellasalat for ca. 20 år siden, hvor ingen kendte det. Hun ville være blevet 100 år om et par måneder hvis ikke hun var død for et par år siden, så hun har klart været anderledes end sine jævnladrende.

  SvarSlet
 6. Værdien af indtagelse af kød er stærk overdrevet! Er faktisk godt misundelig (på den gode måde) fordi du KAN få vegetarmad. En dejlig mulighed efter min beskedne mening. Hjemme hos os har vi i en hel del år skåret ned på kødindtaget. Bl.a. derfor elsker vi thaimad, hvor der bruges mest kylling og fisk ;-)

  SvarSlet
 7. Koh-I-Noor.. Du har haft en meget mad-fremmelig mormor.. :-)

  Per.. Jeg elsker kød, og herunder tænker jeg faktisk også fjerkræ af enhver slags, jeg er lige så glad for fisk og skaldyr..
  Men helt ren vegetarmad uden andet end grøntsager, det er tilbehør i min verden..
  Men sådan er vi jo heldigvis så forskellige.. :-)

  SvarSlet
 8. Bare det at du ikke selv skal lave maden ... ;-)
  Kunne sagtens spise mig mæt i vegetarmad (hov har de ikke skrevet forkert, ikke vegatar?).
  Kunne også sagtens spise resten af ugens menu ;-D

  SvarSlet
 9. Du har ret Lene, bare man ikke skal selv.. :-) Der er ofte alternative stavninger i vores menuer.. De er gode til at lave mad, men ikke altid lige gode til at stave.. :-)

  SvarSlet
 10. Uhm jeg syntes det lyder godt det hele, spiser alt hvad der sættes foran mig. Selvfølgelig surt hvis du havde set frem til noget andet.
  Trods alt god eftermiddag til dig,

  SvarSlet
 11. Inge, øv altså, at der ikke lige var noget på menuen som du kunne lide.
  I forhold til hollandske forhold, så ser menukortet vild luksus ☺. Her består kantinemad (de 2 steder jeg har arbejdet) mest af diverse underlige ting der er kylet i frituren (alt skal i frituren) eller suppe, altså ikke sådan en god hjemmelavet en, nej enten fra dåse eller brev plus selvfølgelig det sædvanlige luftbrød ☺.
  Knus og en skøn aften til dig.

  SvarSlet
 12. Vi må lige finde ud af at udveksle menuer - jeg kan sagtens spise koriander, men tandoorikyllingen vil jeg meget gerne have mig frabedt, så vi må bytte mad en gang imellem ;-)
  Men bare det at have en kantine... jeg hader madpakker af et godt hjerte.

  Jeg kan godt fornemme, at de er bedre til at lave mad end til at stave - på den anden side er det da godt, at det ikke er omvendt ;-)

  SvarSlet
 13. Lotte.. Det gør jeg også.. næsten, men koriander kan jeg altså ikke klare, det smager af parfumeret sæbe.. Jeg fik godt friskbagt rugbrød med mager ost.. :-) Det kan man sagtens overleve på.

  Annette.. Jeg ved godt det er et luksus problem, og det er skønt med dygtige kokke i kantinen, Meyers koncept indeholder bare alt for meget koriander efer min smag, og kanel i al ders hakkede kød.. Men brøddet er helt suverænt, og jeg bliver jo mæt hver dag..
  Knus og en dejlig aften til dig.

  Ellen.. Top, jeg er med.. kyllingen snupper jeg så.. :-) vi får aldrig fjerkræ her i huset, det spiser Hasse ikke.
  Det er suverænt med en kantine, madpakker, jeg har samme forhold til madpakker som du..
  De ER rigtig gode til at lave mad, heldigvis meget bedre end de er til at stave. ;-)

  SvarSlet
 14. Jeg er nok på kjøtt jeg også men vi spiser for mye av det:) Tandoorikylling så kjemepgodt ut:))
  Vi får være som vi er....og gå tur!!
  Ha en fin kveld, klem fra meg:)

  SvarSlet
 15. Ja vi får være som vi er, og jeg er ikke utilfreds.. :-) Begge mine cykler er med til at holde mig nogenlunde fit for fight, og det bedste er, at jeg elsker at cykle, den allerbedste tur er den langs Københavns havn hver morgen og eftermiddag.
  Klem til dig.

  SvarSlet
 16. Åh, det var synd, at I ikke har to retter at vælge imellem - det synes jeg da, man burde have.
  Klem og ha' en dejlig aften, Inge!

  SvarSlet
 17. Der er som regel kun en varm ret at vælge, men derudover er der en del andet man kan vælge.. Jeg finder altid noget jeg kan spise..
  Klem og en rigtig god aften til dig.

  SvarSlet
 18. Afveksling af krydderier/krydderurter må være et krav, skulle jeg mene! Selv har jeg et meget dårligt forhold til alskens slags peberfrugter, får kvalme og opstød. Men det virker som om, at alle tror, at alle kan lide det, hvorfor mange retter er overvældende pebrede, og desværre hjælper det ikke at fjerne stykkerne, for de har hurtigt afgivet smag til alt øvrigt spiseligt :(

  SvarSlet
 19. Anjoe.. De veksler også, men de er frygtelig glade for koriander. Jeg kan godt lide peberfrugter, med måde.. :-) Men jeg kan sagtens se at det kan være et problem, hvis du slet ikke kan spise noget, hvor der har været peberfrugter i.. De bliver tit brugt i al slags mad..:-)

  SvarSlet