8. januar 2011

Her graves stier..

Om sommeren slår vi stier rundt på grunden med buskrydderen, i dag graver Hasse stier på terrassen, det er lidt nemmere at komme over med fuglefodderet nu.P1010907

Sidst vi var heroppe.. i begyndelsen af november, satte vi slam-skiltet ud til vejen, det er et krav, som sikrer at slamsugermanden ved hvor 3-kammerbrønden er. Godt han har været her, for lige nu ville han nok få lidt svært ved at finde både skilt og brønd.P1010905

9 kommentarer:

 1. Sikke I hygger jer i den lille hytte langt ude i skoven :-)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det fantastisk ud godt i har hygge og varme inden døre.

  SvarSlet
 3. Lene.. Ja for pokker, vi har jo næsten ikke bakset med sne derhjemme.. ;-)

  Lotte.. ja vi nyder at huset er tæt, tørt og varmt.. :-)

  SvarSlet
 4. Hihi I kunne jo bygge nogle Igloer af al den sne og så leje dem ud...

  SvarSlet
 5. Jeg tør næsten ikke skrive det, så jeg hvisker det... :-) det ser nu flot ud med den uberørte sne, men det er jo heller ikke mig der skal grave gange :-)
  Her her det regnet det meste af dagen, så sneen smelter stærkt. Måske kommer I til Dk og ser grønne plæner :-)

  SvarSlet
 6. Masse gratulasjoner med dagen som har vært Inge:)
  Men himmel og hav så mye snø...her er det bare og finne spaden ja:) Kos dere videre i skogen, jeg pleier influensan...som ikke vil slippe taket...
  Klem til deg:)

  SvarSlet
 7. Hold da lige op. Her sidder vi og glæder os over tævejr og så har i sådanne mængder. Men helt ærligt, er det ikke os lidt hyggeligt, når nu huset er fint og varmt?
  Skal lige huske at sige hjertelig tillykke med fødselsdagen! Ja, jeg er lidt forsinket, men derfor er hilsnerne ikke mindre hjertelige :-)

  SvarSlet
 8. Her siler vandet både hist og pist for det tør så forskrækkeligt. Jeg kan nu bedre li' den smukke hvide sne, selvom den er besværlig. Fik jeg sagt tillykke??? Ellers så mente jeg det i al fald :-)

  SvarSlet
 9. Jamen det kunne vi da Annemarie.. vil I leje en :-)

  Pia.. No problem, jeg hvisker tilbage at det er meget flot. Det vil være en positiv overraskelse at komme hjem og se grønne plæner og sorte veje..

  Tusinde tak Guri, vi hygger og nyder.. Rigtig god bedring til dig, har du prøvet med rødvin, det hjælper som regel ikke meget, men det gør det meget sjovere at være syg..:-) Klem til dig

  Jo Berliner.. det er super hyggeligt, og vi nyder at være her, selv stier der skal graves og ikke trædes.. Tak for hilsen :-)

  Det lyder vel nok dejligt Ditte.. jeg glæder mig til at komme hjem til en grøn græsplæne..:-) og tak for hilsen.

  SvarSlet