9. marts 2011

Jeg var her..

radissonI Falkoner Centret, som ligger på Frederiksberg – mellem Frederiksberg Rådhus (den store røde bygning på forrige indlæg) og Frederiksberg Centret.

Det er vores foretrukne og mest brugte kongrescenter. I dag havde vi ekstraordinær kongres, ovenpå OK11 forhandlingerne.

En enig hovedbestyrelse havde anbefalet et JA til forhandlings resultatet og det støttede flertallet af de kongresdelegerede op om.

Jeg er ikke politikker / delegeret, jeg er bare embedsmand (kvinde) i organisationen, og mit ansvarsområde i forhold til vores kongresser, er at sørge for IT understøttelsen.

Det er altid sjovt at være “væk hjemmefra” , og samtidig lidt spændende at være ansvalig for, at alle kan arbejde, som om de sad hjemme på kontoret. Jeg har et super proffesionelt team med mig, som har prøvet det før, og ved hvad det vil sige “at gå i kongres-mode” Så skal der rykkes hurtigt og effektivt, og vi diskuterer ikke hvem der skal gøre hvad, vi løser opgaverne når de dukker op, vi forsøger at være på forkant, med de ønsker og krav der opstår undervejs. Og så krydser vi fingre og tæer for at der ikke er nogen der “kommer til” at grave et netkabel over, eller på anden måde cutte vores forbindelser til omverdenen.

I dag var en god dag, alt fungerede som det skulle, der dukkede ikke noget op, vi ikke var forberedte på.. Vi har armene oppe igen. :-)

12 kommentarer:

 1. Det er dejligt med sådanne dage hvor det hele bare kører på skinner. Men en afstikker i ny og næ er berigende, og mindst lige så skøn.... altså når opgaven er løst :-)

  SvarSlet
 2. Skønt at kunne samarbejde på sådan en tjekket måde!
  Dejlig oplevelse!

  SvarSlet
 3. Nå, det var der du var - det lyder rigtig spændende, Inge!
  Minder lidt om mine arbejdsopgaver, når jeg blev sendt ud som lydtekniker, og alt bare skule klappe og fungere til direkte udsendelser ;-)
  Klem og en dejlig aften til dig!

  SvarSlet
 4. Det burde næsten kunne udløse en bonus... der skal ikke særlig meget til, for at det kan gå så gruelig galt - det var flot og godt, at det hele kørte på skinner for alle.

  SvarSlet
 5. Nåeh det var der du gemte dig...;-D...Godt at det hele klappede, men det er jo også dejligt når det er et team der ved hvad hver især skal lave...:-0 Knus

  SvarSlet
 6. Pia.. Det er det, og vi har det sjovt når vi er ude på den måde.. :-)

  kongmor.. Ja det har det ret i.. det føles også godt :-)

  Madame.. ja der var jeg, jeg kan godt forestille mig at dine arbejdsopgaver har været på samme måde.. Der er ikke nogen generalprøve, man kan ikke lave det om når det først er gået i luften.. :-) Klem til dig

  Ellen.. Bonus.. Ja tak :-) høhø.. det er en del af mine arbejdsopgaver, som jeg forventes at klare, det er der ikke bonus i. Men du har ret, der er meget der kan kikse, og vi har været igennem de nogle kiksere, og lært af det hver eneste gang :-) Vi er dog altid kommet hele ud i den anden ende..

  Annemarie.. Ja det var der jeg krøb i skjul.. :-) Det er super skarpe og gode medarbejdere jer har med på kongresserne. Knus til dig.

  SvarSlet
 7. Dejligt det gik godt. Det er spændende at være med til den slags opgaver hvor tingene helst skal køre uden problemer. Nu har du da fortjent at slappe lidt af ;)

  SvarSlet
 8. Ja det er det Anette, og du kan tro benene er oppe i afslapnings tilstand. :-)

  SvarSlet
 9. Pinligt! Jeg kører jo forbi Frederiksberg rådhus på vej til de kære børn, ups.

  Nyd aftenen og tak for indsatsen, så mit hus fungerer også når det er i byen :-)

  SvarSlet
 10. Hehe.. Lene, og du kender endda det fine Rådhus.. :-)
  Velbekomme, nu skal I bare stemme ja.. :-) Så er vi klar til et par år mere i fred og ro.
  Den ordinære kongres næste år, bliver i øvrigt i Jylland, tror nok det blivre i nærheden af Vejle. God aften og god læselyst.

  SvarSlet
 11. Så fint at alt gikk bra, det gir alltid en god følelse!

  SvarSlet
 12. Inger-M.. ja det føles godt i maven.. :-)

  SvarSlet