28. marts 2011

Overvindelse..

Det her var en stor overvindelse for mig, jeg har været i samme rum som den her store slange. Jeg tog billeder af den, og jeg rørte ved den. Godt nok med et puls der hamrede afsted i højeste gear, og en indre varme der piblede ud af huden.P1030488Fobier er ikke rationelle, der er ingen fornuft i dem, de kan også være stærkt begrænsende. At være bange for slanger er ikke verdens største problem her i DK, og jeg har egentlig aldrig følt mig begrænset af, at være bange for slanger. Men nu har jeg for første gang i mit 54 årige liv rørt ved en slange, og jeg synes det er stort :-)IMG_3268Jeg var ikke så modig så jeg selv turde holde den, Jimmi holdt godt fast i hovedenden, og jeg havde fat i den anden ende.. Sikke en imponerende muskelmasse der spiller lige under den bløde hud. Jeg var ikke et sekund i tvivl om at han havde styr på det der med slanger, og jeg følte mig meget tryg. Jimmi ved en masse om krybdyr, og han kan håndtere dem.  Det er ikke kæledyr, som kommer ind i stuen om aftenen, det er hobbydyr, der lever i aflåste terrarier i et specielt rum, hvor man ikke bare går ind og kigger eller roder.P1030491Den her var super flot, men den var for lille til at jeg turde røre den.. der var for kort afstand mellem hoved og hale, jeg nøjedes med at zoome ind og tage et billede.

Jeg har ingen intentioner om selv, at have den slags hobbydyr, men jeg har stor respekt for mennesker der går op i en hobby og virkelig ved noget om det de beskæftiger sig med. P1030492Det var fedt at få lov til at stille alle de dumme og bange spørgsmål, og få fornuftige og forståelige svar. Jeg blev klogere, og er ikke mere helt så bange for slanger som jeg har været.

13 kommentarer:

 1. Godt du overvandt dig selv lidt. det var ikke noget for mig at være så tæt på en slange! Jeg er dog helt overbevist om at Jimmi ved hvad han har med at gøre - har læst Rejens indlæg ... pyh godt klaret Inge!!

  SvarSlet
 2. Respekt :-)
  Jeg skulle ikke nyde noget ;-)

  SvarSlet
 3. Det var bare så stærkt gået, stort skulderklap til dig, kender godt det med at skulle overvinde sig selv, men syntes at du klarede det supergodt..;-D

  SvarSlet
 4. Jeg vil bare lige sige, at jeg tager hatten af for dig. Fandeme godt gået! Jeg har det nøjagtigt ligesom dig og ved altså ikke helt om jeg havde klaret det. Men det var selvfølgelig en fordel at mennesket var kendt og at du var tryg ved ham. De slanger ER flotte - jeg kan godt se fascinationen i det, men altså yakk alligevel!
  Ps. idag var der en 7-årig pige i Hannover, der lige kiggede ned i hovedet på en boaslange, da hun åbnede toilettet. Den var åbenbart stukket af igennem kanalisationen. Jeg var nok faldet død om på stedet!

  SvarSlet
 5. Anette.. Det er fedt at overvinde sig selv, på den ene eller anden måde.. og Jimmi havde helt styr på det.

  Tak Per.. :-)

  Tak Annemarie.. jeg og slangen var jo i totalt prof hænder.. :-)

  Tak Berliner.. Stakkels pige, sådan en oplevelse har jeg nu heller ikke brug for.. :-)

  SvarSlet
 6. Wow godt gået Inge, det ved jeg ikke om jeg havde turdet, selvom Jimmi helt sikkert har styr på sine dyr. Uh det løber helt koldt ned af ryggen på mig ;-)

  SvarSlet
 7. Synes du var supermodig! :-)

  SvarSlet
 8. Tak Lene, jeg troede heller ikke jeg turde.. men jeg gjorde alligevel.. :-)

  Inger-M.. Den var mæt og veltilpas.. :-)

  SvarSlet
 9. Nu vil jeg prale lidt: Jeg har kælet med en kæmpe, kæmpe slange, hvor Jimmis er en ål til sammenligning :-)

  Syntes du ikke, de er lækre at røre ved? Jeg havde indtryk af, at de var kølige og fugtige, men de er tværtimod varme og tørre. De er faktisk super lækre at kæle med, fordi man kan mærke de muskler, som spiller under det huden.

  Jeg kan godt lide din bemærkning om, at der var for kort afstand mellem hoved og hale på den mindre. Den store er vist lige så hurtig til at bide fra sig :-))

  Smukke er de :-)

  God tirsdag, Inge :)

  SvarSlet
 10. Lone.. Jeg er imponeret, så meget kæleri var jeg ikke ude i.. :-) Men jeg synes de var lækre og meget imponerende at røre ved..
  God tirsdag til dig.. :-)

  SvarSlet
 11. Jeg er overbevist om, at man ikke altid skal overvinde sine "ulyster", og derfor skal jeg ikke kæle med en slange, end ikke fotografere ifald der mangler glas mellem mig og kæledæggen!
  Men flot klaret, Inge, absolut, og nu har jeg fået en meget logisk forklaring på Hasses kommentar efter din hjemkomst :-D

  SvarSlet
 12. Jeg må indrømme, at jeg ikke helt forstår, hvorfor folk vil have den slags dyr i sit hjem. Jeg forstår heller ikke, at nogle folk vil have kamphunde.

  Men modigt er det i alt fald at gøre, som du gjorde. Du er supersej!

  SvarSlet
 13. anjoe.. Jeg synes man skal overvinde præcis det man har lyst til.. om det er lyster eller ulyster ;-)

  Koh.. Tak skal du have.. :-)

  SvarSlet