2. marts 2011

Skånsk skådarguide..

Jeg faldt i foto-fugle-snak med en kollega. Da hun hørte, at vi har et hus i Skåne, anbefalede hun mig at købe denne bog. Skånes ornitoligisk forening har udgivet en bog om fuglekigning i Skåne, bogen er ret detaljeret og har turforslag til mange smukke steder i hele Skåne området.P1030107Jeg bestilte bogen i Naturbutikken i tirsdags, i går forsøgte posten uden det store held at komme af med den her i Bymarken, i dag er den blevet hentet på posthuset.. det kalder jeg flot og hurtig levering… :-)P1030108Bogen skal selvfølgelig med til Sverige, jeg har allerede kigget lidt i den, der er mange smukke billeder, og rigtig mange forslag til skønne ture i vores smukke skånske landskab, og skulle der dukke en fugl eller to op foran linsen, er det helt OK med mig.

11 kommentarer:

 1. TAK for tip. Den bog er bestilt lige om lidt - den er da simpelthen en nødvendighed, når man 'bor' i Skåne.

  SvarSlet
 2. Håber du er mere heldig end mig - på en tur til Sverige gjorde vi holdt da der var et par traner på en mark, men inden jeg fik apparatet fundet frem og stillet skarpt (ja det var dengang) kom der en Voldsom Volvo, og væk var tranerne.

  Glæder mig til at få gode tips til ture i Skåne.

  SvarSlet
 3. Vi venter spændt på fuglebillederne ;-)
  Uden tvivl en rar bog at eje med "hytte" i Skåne :-)

  SvarSlet
 4. Ellen.. Velbekomme.. havde vi koordineret og evt. hentet dem i København, kunne vi til sammen have sparret 100 kr.. jeg gad bare ikke cykle derned for en halvtredser i det her vejr.. og jeg måtte have den bog.. :-) Den er da et must for os.. ;-)

  SvarSlet
 5. Marianne.. Traner ser vi af og til flyvende.. men de er et af mine ønskemål for i år.. der skulle være flere gode steder i nærheden af os, og april er vist den rigtige måned.. :-)

  Per.. Jeg tror såmænd den bog er et must for os :-) så må vi se om der også kommer billeder ud af det, det bliver nok svært at undgå ;-))..

  SvarSlet
 6. Ja, det var lidt dyrt i porto - 55 kr, faktisk... vi må koordinere næste gang :-)
  Er det nu, jeg skal blære mig med, at vi har et tranepar boende i engarealet ved åen ikke så langt fra huset? Altså ikke lige nu, men om sommeren...
  Vi ser dem meget sjældent, men vi hører dem tit. Altså ikke lige nu, men... ;-)

  SvarSlet
 7. Hihi Ellen.. ja ja..det er så lige nu.. :-) så kan jeg jo byde ind med lidt misundelse.. ;-) Der skulle være nogle gode tranesteder ret tæt på Kristianstad.. jeg må have fundet dem og helst i april hvor de danser..

  SvarSlet
 8. Det bliver spændende at høre om dejlige fuglesteder og se flotte fuglefotos - sådan en bog kan jo nok sætte ting i gang...

  Jeg kunne også godt have fundet på at besøge Brio's museum; jeg elsker den slags, og er bestemt ikke for gammel til det (synes jeg selv...) ;-)

  SvarSlet
 9. Mia.. Desværre er der ingen fugle garanti med bogen, der står en masse om tålmodighed.. et ord jeg ikke rigtig kender.. ;-)
  Jeg håber sørme aldrig jeg bliver for gammel til sådan et museeum, så det gør du helt sikkert heller ikke. :-)

  SvarSlet
 10. Vi glæder os til at kameraet får øje på fuglene :-)

  SvarSlet
 11. Lene.. Det gør jeg også.. :-)

  SvarSlet