12. marts 2011

Ventetiden værd..

P1030245Det var koldt at stå i den lille blomsterbutik og vente på fredag aftens værtinde buket.. IMAG0077IMAG0070Men Lotte og hendes piger, i Svalegårdens Blomster, binder Roskildes smukkeste buketter, og stemningen i den lille overfyldte butik er fantastisk.IMAG0078

10 kommentarer:

 1. Nøj, jeg elsker simpelthen den slags blomsterbutikker, Inge - vi har en her i Frederiksværk, hvor man også får en helhedsoplevelse. Jeg har tit tænkt på at fotografere derinde, men har ikke turdet :-)
  Klem og god weekend til dig!

  SvarSlet
 2. Hvor er det en smuk buket du fik med dig :D - Det betyder meget, at man føler sig godt tilpas i butikken. Vi havde en blomster/brugskunst-butik her lokalt, som også var skøn at komme i, men desværre måtte hun holde op på grund af helbredsproblemer, hun er meget savnet :)

  SvarSlet
 3. Madame.. Jeg har heller ikke taget billeder der før af samme grund som dig, men i går stod vi mange og ventede og alle var travlt optaget, så jeg snuppede nogle stykker med mobilen, det er ikke så "synligt" :-))

  Margrethe.. Vi vil altså også savne Lotte, hvis/når hun engang ikke kan og vil mere.. Jeg håber det varer mange år.. :-) Hvis du vil kører til Roskilde efter en buket, skulle du prøve at køre her til.. på hjørnet af Bymarken og Vindingevej.. Det er jo ikke voldsomt langt fra jer.. :-)

  SvarSlet
 4. Jeg elsker blomsterbutikker - og plantecentre! Smuk buket du fik! God lørdag.

  SvarSlet
 5. Sikke en yndig buket. Jeg har også en blomsterbutik her Gentofte, der er noget af en oplevelse. Meget kreativ og spændende. Dejligt med den slags steder, der kan noget særligt med blomster... :-)

  SvarSlet
 6. Skønne skønne blomster - og du er så god til at fotografere dem på en fin måde.
  Jeg får helt lyst til at købe en buket til mig selv.

  SvarSlet
 7. Sikke en smuk buket, modtageren blev helt sikkert begejstret :-)

  SvarSlet
 8. Sig det med blomster, det er en flot tale :-)

  SvarSlet
 9. Sikke dog et dejligt humør man kommer i af at kigge på alle de blomster..Flot buket hun fik lavet...;-D knus og god lørdag til dig..

  SvarSlet
 10. Anette.. Tak og en god lørdag til dig også..:-)

  Mia.. Ja den slags små butikker er skønne at have i nærheden.. :-)

  kongmor.. Tak skal du have.. jeg havde også lyst til at købe til mig selv.. :-)

  Annette.. Det kan du tro, der var lutter glæde og smil.. :-)

  Rimkoger.. En meget smuk tale.. :-)

  Annemarie.. Ja det gør man nemlig, hun er så god.. Knus og god lørdag til jer..

  SvarSlet