27. maj 2011

Av av av for hunnen da osse..

man får ondt i mave og kinder af at grine i flere timer. Hvor var de morsomme.. Ørkenens sønner i går aftes i Falkoner Centret, de 4 logebrødre var i hopla, og vi morede os så tårene trillede.P1040918 Der var masser af lummervarm luft fra Canal GrandeP1040919Hvis man tager billeder under showet, bliver man trukket ud i foyeren og smækket i den bare.. med Cairo Amts Folkeblad. Det skulle jeg ikke nyde noget af. Derfor ingen billeder fra selve showet, vi har dem på det indre lager i stedet for.. :-)

5 kommentarer:

 1. hihi, ville ellers godt have set dig få smæk af en logebrødrene..hihi...;-D jeg kan godt huske hvor flad man er af grin bagefter sådan et ørken-show..;-D knus

  SvarSlet
 2. Annemarie.. Det ville du vel nok.. ;-) Knus

  SvarSlet
 3. Ja, Inge....jeg ærgrer mig alligevel...for de ville sgu ikk' ha' haft tid til at reagere, hvis jeg havde foferet Dorthe og Grethe i Venedig....vel? Jeg morer mig endnu engang.....Catwoman...Olsen Banden..Slikmutters storesøster...(gys)..gymnastikscenen i pink...Cleo og Cæsar...hehehhehehehe ..dejlig underhildning, jeg kunne finde på at se dem igen i det samme show, for musikken var bare skøn..SKØN.

  SvarSlet
 4. Lavendel.. Nej det ville de nok ikke, men vi sad på 2. række helt oppe foran og havde nærmest øjenkontakt med dem, så jeg turde alligevel ikke :-).. Det var suveræn god underholdning, mon ikke TV kommer og filmer, så kan vi nyde dem endnu engang på skærmen :-)

  SvarSlet