3. maj 2011

Siddende vattæppe..

Ja så sad man der søndag aften og legede siddende vattæppe P1040360Det var koldt og det regnede.. P1040375P1040367P1040362P1040368Mandag morgen viste termometret 3 bidende kolde grader. Jeg måtte finde strømper, støvler OG handsker frem, og DSB havde aflyst et par tog.

Velkommen tilbage til virkeligheden.

9 kommentarer:

 1. nåååårrr, godt at det ikke var i din ferie det regnede, men rigtigt, det var sk... koldt i går morges og sikkert også her til morgen..Ellers nogle dejlige billeder af regnvejret..;-D knus og en god tirsdag til dig..

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder der viser, at kolde dage også er smukke :-))
  Ja, jeg skal love for, at vejret har ændret sig og er blevet 'vantevejr' - vi har tændt for varmen igen, og det er jo en streg i regningen. I dag skal jeg på skovtur, og det øser ned ;)

  Ha' en dejlig dag, Inge, klem!

  SvarSlet
 3. Det kan hurtigt ændre sig... jeg måtte da ud og skrabe is af bilen, så det har været under 0.
  Godt, man endnu ikke har nået at beskære roserne - eller købt terrasseblomster :-)

  SvarSlet
 4. Tak for din hilsen. Ingen regn, men blæst og kulde og en pind i brændeovnen. :-)

  SvarSlet
 5. Tusen takk for kommentar på bloggen min :-) Koselig blogg du har, likte spesielt godt tulipan-bildene dine, og det du skrev om rusk og rask og skrammel på markeder. Vi har "Glade mai-dager" her i byen denne uken, og jeg HÅPER det ikke er mange utsalg med forferdelig juggel og skrammel... Ha en god uke :-)

  SvarSlet
 6. Annemarie.. Jeg har været meget heldig med ferieplaceringen, og der var sikkert nogen der trængte til vand.. Knus og god tirsdag til dig.

  Madame.. Det er de helt sikkert, de er bare kolde.. :-)

  Ellen.. Det gør hurtigt her i DK, jeg tror ikke vi havde frost i Bymarken i nat.. jeg har klippet roser og plantet sommerblomster.. :-)

  Rimkoger.. Ja ild i ovnen er et must igen.. :-)

  SvarSlet
 7. Du ser nu ud til at hygge dig i vattæppet, trods alt :-)
  Hos os var plænen helt hvid af rim i morges. Hundekoldt - jeg havde også glemt mine vanter, hvem tænker på vanter i maj måned :-)
  I Jylland har de fået sne hørte jeg i radioen på jobbet. Vand har vi ikke fået noget af endnu på disse kanter

  SvarSlet
 8. Pia.. Sne fik vi da heldigvis ikke, men hagl, regn og blæst.. :-)

  SvarSlet
 9. Kaldt igjen, her og. Det ser ut som du har tak over en koselig krok av uteplassen deres, så kan du sitte ut selv om det regner litt :-) Vatt og ulltepper er gode å ha her i norden :-)

  SvarSlet