4. maj 2011

Thailandske frugter..

P1040379Men hvad er du nu de hedder..P1040389Vi fik dem i går aftes til fødselsdag, vi fik også navnet på frugterne, og jeg har allerede lykkeligt glemt det.. 

Er der en af jeg der ved, hvad disse frugter hedder..?? Frugtkødet inde under den brune skal smager som en blanding af dadler og figner, med ca samme konsistens. Man skal ikke tygge i de sorte sten, de er lige så hårde som sten.. :-)

7 kommentarer:

 1. Jeg tror det er en "Sweet Tamarind"
  se den her: http://www.sawadeethaifruits.com/SWEET%20TAMARIND.html
  Selvom jeg har været mange gange i Thailand, har jeg ikke smagt den eller set/bemærket den ;-)

  SvarSlet
 2. Tak Per, det var det de hed.. Tamarind.. :-) Nu kan jeg altid finde navnet igen..

  SvarSlet
 3. Nårhh. Jeg kender kun træet, som er så flot at se på.
  Kan man købe dem herhjemme? Jeg tror aldrig, jeg har set dem.

  SvarSlet
 4. Ellen.. Ja det må man kunne, selv om det var en thai-dame der havde lavet maden til fødselsdagen, så bor hun i DK, jeg har heller aldrig set dem, hverken i DK eller i Thailand.

  SvarSlet
 5. Nu er det ikke for at ødelægge den gode stemning, men jeg syntes det er dybt go´nat at man transporterer ting som frugt og grønt den halve jordklode rundt bare for at vi skal kunne købe det her i landet. Hvorfor ikke udvikle nogle lækre ting der kan dyrkes lokalt?? Og det siger jeg selvom jeg selv er en af dem der lever af at flytte ting fra A til B. Nå men det var bare mit lille pip.
  Fortsat god dag.

  SvarSlet
 6. Jønne.. Du ødelægger skam ikke den gode stemning, og du har da fuldstændig ret. Vi transporterer rigtig mange varer rundt i verden, og det burde vi helt klart tænke en del over.. Tak for dit pip og en rigtig god dag til dig.

  SvarSlet
 7. Jeg husker disse fruktene fra Thailand, kjempegode var de. Ser du har fått navnet på dem nå; det husket jeg ikke :-)

  SvarSlet