1. maj 2011

Kræmmermarked..

Der har været kræmmermarked på Dyrskuepladsen i denne weekend. Vi cyklede en tur derud ved middagstid.. Kameraet var selvfølgelig med, og det eneste jeg fik med hjem var billeder. KræmmermarkedEfter min bedste overbevisning var der intet at komme efter derude, langt det meste var farverigt skrammel, ikke engang gammel skrammel.. ;-) tøj, sko, hatte, gummistøvler, kopi DVD’er, mere grimt tøj, lidt mad og drikke og en fin gammel bogbus.IMG_0379

9 kommentarer:

 1. ... og så er det jo meget billigere med nogen flotte billeder ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg har et par gange været til kræmmermarked men aldrig købt noget der. Men det er sjovt at gå og kigge på hvad andre køber :P God søndag aften.

  SvarSlet
 3. Per.. Du lyder præcis som min mand.. :-)

  Anette.. Ja det er forunderligt hvad der bliver solgt.. God aften :-)

  SvarSlet
 4. Det var synd, at der kun var skrammel - kræmmermarkeder kan både være skrækkelige og spændende, det er aldrig til at vide på forhånd. Men jeg håber, I nød folkelivet og det dejlige vejr.
  Klem og ha' en god søndag aften, Inge :)

  SvarSlet
 5. Madame.. Det gjorde vi helt bestemt, der er mange sjove ting at se på, selv om det er skrammel.. :-)
  Klem og god aften :-)

  SvarSlet
 6. TAK, du bekræfter 100% mine fordomme :-D John ville vist gerne have været af sted, men da jeg sagde, at han skulle være så velkkommen, men det ville blive uden mig, gad han ikke alligevel.
  Hvis det så bare var gammelt skrammel, men det der skrækkelige nye junk er svært at kapere...
  Dine billeder er meget illustrative :-)

  SvarSlet
 7. Ellen.. Velbekomme, det kunne da ellers have været hyggeligt at møde jer derude.. Det mest imponerende er at så mange slæber store POSER derfra.. :-) Jeg er ellers en meget dygtig shopper, men her står jeg af.

  SvarSlet
 8. Der er efterhånden ikke noget ved at gå på de store kræmmermarkeder for det er kun "billigt" skrammel man kan købe, der er ikke som tidligere hvor der en blandet handel af gamle og nye ting, nu er det kun importeret tøj fra Thailand der sælger.. Så vi springer kræmmermarkederne over...Knus..

  SvarSlet
 9. Nej Annemarie det er blevet kedeligt, i hvert fald på Kræmmermarkedet her i byen.. Knus.

  SvarSlet