7. juli 2012

Jeg forstår ganske udmærket..

..at der måske sidder en enkelt eller to som tænker, at golfere er et underligt folkefærd. Vi bruger gerne en halv dag på at trave rundt på en megastor græsplæne med indbyggede sandkasser og soppebassiner, vi har grimme og mærkelige sko på, vi slæber eller bærer rundt på tunge tasker der indeholder en masse jern, vi tæsker løs til en lille hvid bold, vi bander indædt en del af tiden, og jubler lavmælt en gang i mellem..  Hvis vi en enkelt gang spiller en forrygende god golfrunde, bliver vi prompte straffet, næste gang vi spiller får, vi færre slag at gøre godt med derude på banen. P1020468Vi spiller gerne i næsten al slags vejr.. hverken kulde, varme, sol, vind eller regn kan holde os væk.. Lyn og torden har vi dog stor respekt for. P1020471I dag har vi også gået rundt derude i stille silende sommerregn, vi blev våde, men ikke kolde. Det var vådt nok til at tage regntøj på, men vi gjorde det ikke, det var for varmt.. :-) P1020472Engang for mange år siden, blev jeg lokket med ud på en golfbane af min daværende chef, lokkemidlet var en ung flot canadisk ishockeyspiller.. :-) som skulle introduceres til en bane i Sønderjylland. Efter 4 timer i OK selskab, måtte jeg dengang konstatere, at så langsomt var jeg ikke i stand til at more mig.

Da jeg mødte Hasse var han lige begyndt at spille golf, og jeg gik med til at prøve det gabende kedelige spil igen.. Og ved I hvad.. der er sørme sket meget med golfspillet i alle de mellemliggende år, det har udviklet sig til et fantastisk sjovt og spændende spil, og nej det har selvfølgelig intet med mig og min alder at gøre.. ;-)

I dag elsker jeg at spille golf, og jeg gjorde det hellere end gerne meget oftere end jeg pt. har mulighed for.. Jeg glæder mig til arbejdet slipper sit tag i mig, så vil jeg bruge meget mere tid på at være en større del af et underligt folkefærd.

14 kommentarer:

 1. Sådan er vi så mange med sære interesser. Jeg spillede fx skak i mange år (altså turneringer osv.). Men skulle jeg kaste mig over golf, vil jeg ha' en caddie. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er vokset op med en skakspillede far, så det synes jeg nu ikke er så underligt. En caddie er en god ting, men Hasse gider ikke slæbe min bag også.. :-)

   Slet
 2. Jeg elsker den brogede verden af mange forskellige mennesker, der lever forskelligt til glæde og inspiration for andre.

  Mest elsker jeg mennesker der elsker hvad de laver, SÅ god golf omend jeg ikke fatter en brik (kugle);-)

  :-) Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret Dorthe, det er dejligt når mennesker brænder for det de laver.. Du skulle prøve det engang, det er en fantastisk sport, som kan spilles af stort set alle.

   Slet
 3. Heldigvis forandrer sig med alderen og det er dejligt at have noget at gå op i uanset hvad det er...Og nej det har ikke været koldt i dag, men lummert...Knus og fortsat god weekend..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtigt Annemarie, det vigtigste er at lave noget der giver mening for en selv. :-)

   Slet
 4. Det har nemlig bare været så dejlig varmt - og det uden sol! Noget, der passer mig fuldkommen.
  Og ja: ting forandrer sig meget med tiden og årene. Alt andet end lige os selv, naturligvis ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville nu hellere ha haft lidt sol derude på banen, men pyt vi hyggede os alligevel. :-)

   Slet
 5. Jeg spiller kun Minigolf og det kun når jeg er tvunget til det... ;-) Men jeg synes billederne ser skønne ud og tænker, at det må være skønt at gå rundt i alt det grønne og glæde sig over et spil...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en af de gode sidegevinster ved spillet, der er stort set altid rigtig flot natur på en golfbane.

   Slet
 6. Jeg forstår stadig ikke golf, men går ud fra at der er noget væsentligt i det jeg ikke har opdaget siden det er blevet så populært at spille golf. Kæresten har haft en prøvetime med de andre fra jobbet og kom hjem og sagde - at dét ville hun altså prøve igen. Så et eller andet er der jo i det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Golf er en fantastisk sport, kæresten må ud igen, så kan du jo gå caddie. :-)

   Slet
 7. Jeg er slet ikke i tvivl om at både Allan og jeg ville blive grebet at den sport hvis vi begyndte på den :-) Vi har af og til talt om at vi nok en gang i fremtiden kunne finde på at kaste os ud i det, men foreløbig holder vi os til det vi ved en smule om :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kom I bare i gang, så lærer I det undervejs.. :-)

   Slet