22. juli 2012

Lou, Sand og Emil..

Det kommer vist ikke som den helt store overraskelse, for jer der jævnligt læser med her, at Emil kommer på bloggen i dag.. :-) Han har været på ferie, og vi har savnet den lille trold.  IMG_2569Vi havde en rigtig dejlig dag sammen med både ham og hans forældre, at sommeren så også valgte at dukke op i går, gjorde ikke dagen ringere.. Blå himmel, sol, vand, sten og store gode vaffelis hører sammen, derfor kørte vi en tur ud til Munkholmbroen, hvor vi kunne finde det hele på et sted. IMG_2582Louise og Anders vil gerne have et godt billede af dem alle 3 sammen, og vi forsøgte at samle den lille familie på et billede, men Emil havde ikke rigtig tid til at lege model sammen med sine forældre, IMG_2613han ville hellere gå tur med farfar.. IMG_2592Louise og Anders var noget nemmere at samarbejde med..IMG_2598IMG_2604De vil gerne have billedet i sort/hvid.. LouSandBWmåske skal jeg overtale dem til Inverse duotone i stedet..LouSandInverseDuotoneMen det behøver jeg jo ikke bekymre mig om, før jeg har dem samlet på et billede.. :-)

8 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne bileder, Inge! Jeg kan se, I har haft en dejlig weekend sammen.
  Klem og en god aften til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde en rigtig dejlig lørdag.. :-)

   Slet
 2. Han er altsaa dejlig, den lille Emil - og det er foraeldrene da ogsaa. :) Skoenne billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Tina.. :-) Jeg er jo helt pjattet med den lille trold.. :-)

   Slet
 3. Tænk at have sin egen hoffotograf :-) Så er der chancer for at Emil og fotografen finder sammen på et tidspunkt. Skønne billeder

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er fornemt.. Emil og fotografen kan sagtens finde hinanden, det er mere om Emil gider blive fotograferet sammen med sine forældre.. Men mon ikke jeg fanger dem på et eller andet tidspunkt. :-)

   Slet
 4. Sol, sommer og familien, det kan ikke blive bedre end det!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det kan det nemlig ikke.. :-)

   Slet