16. december 2012

En lørdag i København..

P1000767Nybagte boller, æg i toastbrød, hjemmelavde kanelsnegle og andre lækkerier fik os til at hoppe på et tog i går morges.. Nikka og Carl var stået tidligt op, og for at lave brunch til familien.. P1000763Efter en dejlig formiddag begav vi os ud i en grå og våd hovedstad.. P1000769P1000773Vi var ikke de eneste, som var på gaden i går.. Du godeste hvor var der mange mennesker overalt..  P1000789Jeg kan fint være blandt mange mennesker, men jeg må indrømme, at København i går var en anelse for overfyldt til mig..

Æg i toastbrød: Opskriften er fra TV2 og kan ses her..

http://opskrifter.tv2.dk/article.php/brunch-til-hele-familien-%C3%A6g-i-toast/?id=56206004

23 kommentarer:

 1. Nej hvor hyggeligt med brunch.
  Æg i toast, det ser spændende ud, det er rart med lidt ideer til hyggelig morgenmad i weekenden.

  Mange mennesker rør egentlig heller ikke mig, men når det bliver alt for besværligt at komme frem, så daler glæden ved en hyggetur. I dag og næste weekend bliver sikker værre :0)

  God søndag :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Æg i toast var rigtig lækre.. Jeg er også bange for at det kun bliver værre den næste uges tid. :-)
   Tak i lige måde Kari.

   Slet
 2. De der toast-æg skal prøves - er det lige så straight forward som det ser ud?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg Gowings.. Tostbrød smøres med smeltet smør, proppes godt ned i en muffinform, en æggeblomme plus en smule hvide hældes ned i brødet.
   Nikka havde vist set retten i et af TV's morgenprogrammer, så man må kunne google den.

   Slet
 3. Uhm de ser lækkert ud og hvor hyggeligt med en familiebrunch. Nej et overfyldt København er heller ikke lige mig..Knus og god søndag..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var dejligt at være sammen nogle timer, inden vi alle hastede videre i alle retninger.. :-)
   I lige måde Annemarie.

   Slet
 4. Det lyder hyggeligt med familiebrunch! Ja, jeg kan tænke mig, at der var mange i byen, nu hvor julen nærmer sig. Smukke billeder, men stakkels cykel! Klem og god søndag hos jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame.. jeg havde også ondt af cyklen og den ejermand, når han eller hun kan gå sikkert på isen, tror jeg den sidder rigtig godt fast.
   Tak i lige måde Madame.

   Slet
 5. Hvor der er hjerterum ... det må have været superhyggeligt med otte mennesker omkring det lille bord - og knapt så hyggeligt med otte millioner mennesker i Københavns gader.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig hyggeligt at være tæt i deres lille lejlighed, meget bedre end tætheden i de københavnske gader i går.. og sikkert også i dag.. :-)

   Slet
 6. Ser hyggeligt ud. Knapt så hyggeligt, at nogen absolut skal smide en cykel ud på isen. 'Trængsel og alarm' var/er sikkert rammende for tilstandene i gaderne igår/idag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er noget svineri at nogen absolut skal kaste med cykler og alt mulig andet skrammel på den måde.
   Den sang passer vist godt på den næste uges tid.. :-)

   Slet
 7. Um sikke en lækker bruch - de æg ser lækre ud, det må prøves en dag. Jeg kan godt forestille mig at byen er overfyldt i disse dage, jeg bliver her ude på "landet" :o)
  Rigtig god søndag.
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan stærkt anbefale æg i toast.. :-) Der er helt sikkert bedst her ude på "landet". Tak i lige måde Anette.

   Slet
 8. uha o skræk,,,,,,, vi har planlagt en tur til KBH en af de nærmeste dage,,, måske man skulle udsætte til efter jul ;O)
  lækker brunch du har lavet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må I da ikke snyde jer selv for, det er jo ikke sikkert der er så propfyldt hvis I tager derind i løbet af dagen.

   Slet
 9. Her i Holland bor der 16½ million mennesker proppet ind i et lille land på størrelse med Jylland, så her er altid overfyldt hele tiden synes jeg. Man vænner sig nok til det...
  Tak fro opskriften på æg i toast, det vil jeg prøve næste gang vi laver brunch for familien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så mange mennesker på så lidt plads vil nok altid virke overfyldt.. Er nu glad for at det ikke er sådan her i vores lille hjørne af DK. :-)

   Slet
 10. Var du i Tivoli i går? Det var jeg også :-)
  Og på Nørrebro til morgenmad :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har bevæget os rundt i de samme cirkler i går, og kan sagtens ha' været samme sted på samme tidspunkt, uden at have set hinanden.. Der var myldrende fyldt alle vegne hvor vi var.

   Slet
 11. Hold da op hvor ser der ud til at være trængsel og alarm inde i byen. Jeg holder mig til de vestlige forstæder, hvor det er til at komme frem. Jeg er ikke så god til at være forsamlet mange mennesker sammen.

  De der æg ser rigtig lækre ud, og jeg fulgte dit link til opskriften, det ser jo enkelt ud, så dem skal jeg da prøve en dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var der også Hanne, og det var lidt for meget, selv for mig.. :-)
   Æggene er rigtig lækre, og i følge Nikka, meget nemme at lave.

   Slet
 12. Jeg hørte i nyhederne, at det har været den store julegaveindkøbsdag. Det er måske grunden til, at der har været sådan et menneskemylder i dag.

  De æg i toast lyder da for spændende. Det skal jeg snarest have afprøvet. Tak for linket :-)

  SvarSlet