1. december 2012

Julemarked og Brio..

De fleste af jer har nok allerede gættet at fællesnævneren er en skøn lørdag sammen med Emil..IMG_7264som gik sine egne veje mellem boderne på Musicon.. IMG_7266Da vi kom hjem i varmen, fandt vi Brio kassen frem.. IMG_7275Det er snart længe siden vi købte den første bane til ham, jeg har senere været heldig at finde en stor kasse Brio på et loppemarked. IMG_7278Nu begynder han at synes det er sjovt at lege med..

10 kommentarer:

 1. Gode billeder.
  Sød dreng.
  Tak for kigget.
  Håber du har en dejlig aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have og i lige måde til dig. :-)

   Slet
 2. Man skal nok op i en vis alder, før det er sjovt at lege med. Man skal have tålmodighed og en fornemmelse for hvordan skinnerne skal sættes sammen for at toget kan køre på dem. Men så er det til gengæld også noget fantastisk legetøj, som der er indbygget mange gode timer i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kræver en del færdigheder at lege med Briotog, han har ikke helt styr på det endnu, men interessen er der, og pludselig en dag bygger han selv det hele sammen, og hele stuen bliver forvandlet til en togbane. :-)

   Slet
 3. Dejligt for jer med en dag sammen med den skønne Emil, og sjovt når de begynder at kunne koble ting sammen både med hænderne og hovedet..;-D Knus og god søndag til jer..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var sådan en dejlig dag, vi ligger flade af grin over ham ind i mellem.. F.eks kom han i aftes hen til os alle, gav hånd og sagde Goddag.. Kom inden for.. :-) Ingen vidste hvor han lige havde fanget den.. :-)

   Slet
 4. Det dejlige billeder som altid. Og sjovt for os andre for vi kan jo osse se de små forandringer med ham når du nu tager så mange billeder af ham.

  SvarSlet
 5. Her har der også været gang i Brio-banen både da vore børn var små og da børnebørnene var det. Det er et godt legetøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Brio er rigtig godt legetøj, som sagtens kan gå i arv.

   Slet