16. december 2012

I dag er det blevet min tur..

til at pudse julegaveglorien, og melde mig til “næsten FÆRDIIIIG koret”.. P1000858Gaverne til de unge og Emil er for længst indkøbt, afleveret og også pakket ud :-). Gaverne til mine forældre fik et lift til Jylland i går. Gaverne til dem vi skal holde jul sammen med er købt i dag, der mangler godt nok et par stykker i bunken, men de er bestilt og dukker op i løbet af ugen. Jeg har et enkelt udestående med Hasses gaver, men det løser sig, nu har jeg jo OCEANER af tid.. 

Jeg kan ikke huske at jeg nogensinde før har været i SÅ god tid med julegaver. Jeg plejer at være en af dem, der fiser rundt og river ned fra hylderne d. 23. december. Tra la la la lalala… det bliver ikke mig i år.. Jeg tror såmænd, at vi på søndag cykler en tur op i byen for at mødes med vennerne over en øl og et glas vin, mens vi hygger, og nyder at det ikke er os, der stresser rundt i sidste øjeblik.

Måske skulle jeg udsætte mandelgave-indkøbet til sidste øjeblik, bare for ikke at få abstinenser, og for at have lidt at løbe efter den sidste dag.. :-)

22 kommentarer:

 1. Ih altså ih, hvor er du heldig - eller god er det vel?! Er nok en anelse misundelig, men jeg fik da klaret både en julegave og en fødselsdagsgave (ja, Gemalen har f.dag d. 27. dec - suk) idag, så det går i det mindste fremad.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep.. god er det selvfølgelig.. :-) Hasse havde fødselsdag d. 7. dec, Emil d. 23. dec og jeg har selv d. 7. januar.. Det er mange gaver der skal købes og findes på inden for en månedstid. :-)

   Slet
 2. Du har endda fået pakket gaverne ind. Det må virkelig være skønt at være i så god tid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør de i butikkerne.. og ofte rigtig fint, så det bøvler jeg slet ikke med selv.

   Slet
 3. Det er flot at du er i god tid i år. Det er nu også det rareste ikke at skulle stresse rundt den 23. Jeg plejer også selv at være i god tid, men jeg begynder også allerede i november, og jeg skal heller ikke give så mange gaver, så det er lige til at overskue.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også ret imponeret over mig selv.. I november ved jeg slet ikke der er noget der hedder jul og gaver og den slags. :-)

   Slet
 4. Hvis det er en marcipangris, du mangler, så kan jeg anbefale at udsætte indkøbet til januar. Da er de meget billigere. ;-)

  SvarSlet
 5. Mandelgave!!! For hulen ... TAK for reminder - det har jeg overhovedet ikke tænkt på, fordi vi kun bliver John og mig. Og hvad sagde manden, da vi ringede sammen her til aften? "Du har vel husket mandelgaven? Det skal vi altså have, selv om vi kun er os to!" Godt så ...
  Det er ret fedt at være færdig i god tid - kan godt forstå du er glad. Det plejer jeg ellers også at være. Både færdig og glad ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme.. selvfølgelig skal der være mandelgave, og hvis du er smart så beder du John sørge for den.. og køber også selv en, så får I begge en mandelgave.. :-) Det er da helt rimeligt når I kun er jer to.

   Jeg har vist aldrig været i SÅ god tid før, men det er en ret god følelse.

   Slet
 6. Jeg mangler heldigvis kun en enkelt gave - til Rosa . Mandelgaven er overladt til Kristine, så jeg mangler kun maden - det er dejligt for vi skal en tur til Horsens her i ugen - og så lege en smuttur til Flensborg - den skal jeg opleve i julemåneden. Jens Peter har heldigvis allerede ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må være dejligt allerede at have ferie, vi snupper lige en uges arbejde mere, og et par dage mellem jul og nytår.. Og så kalder vi det ferie de første uger i det nye år.

   Slet
 7. hihi, ja du må hellere vente med mandelgaven, der skal være noget til sidste øjeblik. Det er dejligt når gaveindkøbene er overstået, jeg skal pakke mine ind i weekenden. Knus og god mandag..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg også tænkt mig at gøre, det vil være dybt underligt ikke at skulle handle i sidste øjeblik. :-)
   Jeg lader butikkerne om indpakningen, det gør de så fint og jeg slipper.. ;-)

   Slet
 8. Tillykke med veloverstået gaveræs... du er jo nærmest tyvstartet i år så jeg synes helt klart at du skal vente med det sidste til d. 23.12. så du atter i år kan føle lidt af adrenalin-kicket når du og jeres venner sidder og nyder et eller andet drikkeligt på en cafe...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er tyvstart.. :-) Jeg er nok nødt til at vente.. alternativt bestemme mig for at nogen skal have flere gaver.. Ellers får jeg vel abstinenser.. ;-)

   Slet
 9. Dejligt at du har fundet alle gaverne allerede - det har jeg ikke, og her mangler vi også at købe træ og juletræspynt. Klem og en god dag, Inge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Træ og juletræspynt sørger min søster for, det er hos hende vi holder jul i år.
   Tak i lige måde Madame.

   Slet
 10. å nej ...... bare det var. mig ,,,,,, heldige dig , eller held er det jo ikke , men orden i sagerne hi hi ....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt forstå du er misundelig, i mit tilfælde er det rent held.. Jeg er normalt ikke særlig struktureret omkring gaver til jul.. :-)

   Slet
 11. Hvis julen næste år skal fejres sammen med de unge, ja så skal du nok blive stresset igen. I år var jo "lidt snyd", da du var tvunget til at få købt gaver i god tid :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ville jo skubbe stort set alle gaver til sidste øjeblik, men den bro venter jeg med at krydse til jeg kommer til den. :-)

   Slet