9. maj 2014

Sagde han Dinamarca eller Danimarca..

.. hmmm aner det ikke, og alt det andet han sagde, forstod jeg ikke, men hans entusiasme var stor, selv da han for 8. gang måtte sige det hele en gang til.. :-) IMG_3169København myldrer med Eurovisions gæster, og havnebusserne ligger klar på begge sider af Nyhavn, IMG_3175klar til at fragte folk til Eurovision Island.. IMG_3177Der er Eurovisions feber og fest i byen i disse dage, og det bliver vist værre i morgen.. Jeg tror jeg holder mig væk.. :-)

15 kommentarer:

 1. Ja, der er rigtig gang i den med Eurovisionsfest og -feber i København i disse dage - dejlige billeder - jeg tror også, jeg holder mig væk i morgen :-)

  SvarSlet
 2. Du kan nok være glad for, at du ikke skal på arbejde i morgen - jeg tror heller ikke, det bliver sjovt at være i byen - men det er der sikkert nogle, der vil synes det er :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for, men dem der er der, synes helt sikkert det er fantastisk. :-)

   Slet
 3. Jeg holder mig også langt fra de kanter - og TV. Jeg synes der er alt for meget auditiv og visuel støj. Må jeg bede om enkelhed. Lad dem der synes om det synes om det.

  SvarSlet
 4. Man må næsten håbe for København at Basim IKKE vinder i morgen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh så kunne Boxen i Herning måske få sin chance.. :-)

   Slet
 5. Heldigt at det er weekend ;-) den feber holder vi os også langt fra. Selv tv'et bliver ikke tændt, alligevel sniger der sig meget ind i nyhederne.
  Kunstforeningebesøget du skrev om, ville være en oplevelse, også for os.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også glad for at det ikke er en hverdag, hvor jeg skal derind.

   Slet
 6. Ja min søster fra Kbh siger også at byen er på den anden ende. Jeg er hoppet af GPbølgen, men mine søstre elsker at lave en fest ud af det. Så havde jeg haft overskud, så kørte jeg ned til den ene i aften og nød at se festen sammen med hende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror aldrig jeg rigtig nåede med på den bølge, men jeg ved godt at mange har det sjovt sammen omkring GP.

   Slet
 7. Ja det ser rigtig flot ud. :-)

  SvarSlet
 8. Det er en bølge der har ca samme værdi for mig som googles wave... man forsøger at hoppe på - for at finde ud af hvad det hele handler om og hvorfor så mange er så vilde med det - blot for at konstatere at det er rimeligt uinteressant bare pakket ind i innovativt visuelt design. Har kigget lidt over skulderen på showet når det kørte på tv her.. og scenen var da flot, men det meste af musikken uinteressant... tror faktisk ikke en gang jeg ville kunne genkende hverken det danske bidrag eller vinderen hvis jeg hørte det i radioen.

  Men sikken fest københavnerne har fået... og med vanlig stil brugt til en masse god hygge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er bestemt heller ikke GP fan, men det er svært ikke at lade sig imponere over det kæmpe setup der er har været gang i derude på Refshaleøen.

   Slet