16. juli 2014

Midtvejskrise..

er slet IKKE i spil her. IMG_1311Nej det handler om at vi er midtvejs i vores sommerferie, vi har stadig halvdelen af de 3 uger foran os. Den første halvdel af ferien er fantastisk godt brugt. IMG_1315Vi nåede aldrig helt til Belgien, vi blev i Holland. De første dage boede vi i Haarlem, hvorfra det var nemt at tage toget til Amsterdam, derefter kørte vi mod syd, men nåede aldrig længere end til Gouda, hvor vi overnattede før vi ville fortsætte til Antwerpen, IMG_1355men vejrudsigten lovede regn syd for os og sol nord for os, så valget var egentlig ret nemt. Vi pakkede taskerne og kørte nordpå til Groningen, der blev vi til søndag, hvorefter vi pakkede igen og stak næsen hjemover. IMG_1325PC’en har skam været med på tur, det tog den absolut ingen skade af, den lå trygt og godt i tasken hele vejen, så blogindlæg med billeder fra Holland har jeg ikke bombarderet jer med.. endnu.. :-)

Vi var i Holland mens de sidste VM-kampe blev spillet. IMG_3694Holland var jo med i opløbet om en finaleplads, men desværre lykkedes det dem ikke at nå hele vejen til tops, bronzemedaljerne sikrede de sig heldigvis uden de store problemer.

Når Danmark rammes af fodboldfeber, er feberen pakket ind i rødt og hvidt, samme farver som vores smukke flag. Fodboldfeberen i Holland er orange så det vil noget, og mange steder var det rigtig meget orange. IMG_1479IMG_1697IMG_1477

Roskilde går orange en uge mens der er festival, jeg vil tro Holland har været orange hele den måned der blev spillet bold i Brasilien.

14 kommentarer:

 1. Griner lidt af billedet af det der "Murphy´s Law"... det gik så galt inden finalen for de kære hollændere... ku være de sku ha hængt de orange guirlander ned over skiltet i stedet.

  Men sikken folkefest I har vandret rundt i...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var virkelig en folkefest.. så længe det varede.. :-)

   Slet
 2. Ja, sikke en folkefest I har oplevet :-) Det må have været en dejlig oplevelse at være i Holland - jeg holder meget af landet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var sjovt at være med til den hollandske folkefest. :-)

   Slet
 3. Vi var på camping i Frankrig, da Holland skulle spille WM for fire år siden. Da fandt vi ud af at der var mange hollændere på campingpladsen :-) Velkommen hjem, håber du vil fortælle lidt mere om Holland, når du dukker frem fra ferieafslapningen. God feriedag til jer

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene, der kommer flere billeder fra det dejlige land, når ferie sløvsindet har lagt sig.. :-)

   Slet
 4. Det er godt at have valgmuligheder, når vejret arter sig som det gør - man kan, forstår jeg, snart ikke kende forskel på orange Holland og orange Roskilde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi følte os ret hjemme i det orange Holland efter et par uger med orange Roskilde.. :-)

   Slet
 5. Måske en kende overdrevet, hvis du spørger mig - men jeg har siden min spædeste barndom undret mig over, hvordan én bold og 22 mænd kan være så interessant, så jeg er ikke repræsentativ i denne sammenhæng ;-)
  Godt man kan rejse efter vejret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. tænkte nok fodbold ikke var en af dine største interesse områder.. :-)

   Slet
 6. Herlige bilder, med min favorittfarge. Er kanskje ikke så underlig når jeg har nederlandsk statborgerskap :)

  Skulle gjerne vært der under fotball VM selv, de er flinke til å skape stemning og ikke minst vise frem sin "oranje" farge

  Fortsatt fin ferie!

  Klem fra Irene

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt forstå du gerne ville ha været i Holland under deres folkefest, de er nemlig rigtig gode til at skabe orange stemning, og det var helt uden ballade af nogen art.
   Tak i lige måde Irene.

   Slet
 7. Så kom I op til os i varmen igen, er det ikke bare dejligt? Det er da fantastisk at se et land glæde sig over fodboldfeberen. Jeg synes altid det er sjovt, når Danmark er klædt i rødt og hvid også selv om jeg interesserer mig for fodbold.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var sjovt at opleve deres entusiasme og interesse for fodbold. :-)

   Slet