20. juli 2015

Emil-weekend i skoven..

Emil mente at det var ALT for længe siden han havde været med os i Sverige, så vi lavede en aftale og han gik i gang med at tælle ned til i fredags. Først hentede farfar ham, og derefter kørte de til København og hentede mig.

Vi var dårligt landet i skoven før de første maskiner kørte.. IMG_5972IMG_7745Der blev høstet rigtig meget græs i løbet af weekenden..  IMG_7757For at give resten af skoven lidt fred og ro ind i mellem, tændte vi også op i bålfadet og bagte et par flutes.. IMG_7759IMG_7760Lørdag aften var Emil grillmester, her sidder han og holder øje med grill-starteren.. IMG_7762IMG_7765Søndag var vi gode naboer, og valgte alle larmende maskiner fra. IMG_5980Emil og farfar hentede motorsaven ned fra loftet, den blev undersøgt i alle ender og kanter, men den blev ikke startet.. IMG_7771IMG_7778

Efter et par dage med larm fra vores matrikel skulle man tro naboerne var godt og grundigt trætte af os, men se lige hvad en af dem kom med..

En pose fyldt med skovens guld.. IMG_7770Jeg ristede dem i lidt smør, tilsatte salt og en god skefuld Philadelphia Naturel Light, kogte det hele lidt ind og toppede nogle skiver ristet brød med blandingen.. MUMS en lækker forret. Flødeosten var en nødløsning, som viste sig at være et hit.

10 kommentarer:

 1. Dejlige billeder af dine to mandfolk i skoven :-) Og sikker en lækker portion svampe, du fik!

  SvarSlet
 2. Jeg er altså ret vild med Emil; når han smiler, er han jordens største charmetrold, og det gør han heldigvis tit.

  Det må være så skønt for sådan en lille fyr at have morfar (for det er morfar ikke?) til at hjælpe med alle de spændende maskiner I har.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han er en skøn knægt og han nyder at arbejde sammen med sin farfar.. :-)

   Slet
 3. Skønne billeder fra dejlige dage i skoven! Og søde Emil er stadig den store maskinmester :-) - jeg undrer mig somme tider over, hvor tidligt ungerne viser de første tegn på de interesser og fascinationer, der følger dem resten af livet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er han stadigvæk.

   Jeg har helt samme undren, og jeg er spændt på om han fascination af maskiner kommer til at præge hans fremtidige valg af uddannelse og job. :-)

   Slet
 4. Hehe, hvor er de søde, dine mænner med deres skiiner :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er så dejlige begge to.. :-)

   Slet
 5. Skønne billeder og Emil er godt nok dybt optaget af maskinparken. Jeg tror jeg skal have købt mig sådan en buskrydder som Emil bruger. Vi har kun den Hasse bruger og den er tung at tumle med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har et par stykker af de elektriske modeller - som den Emil bruger - udfordringen er at der skal strøm til, men de er meget lettere at tumle.

   Jeg har set at man også kan få dem med batteri i dag, men hvor længe det holder har jeg ingen anelse om.

   Slet