20. juli 2016

Hvor er I..

IMG_1205Når mange mennesker er samlet, kan det være svært at finde hinanden. Det er der mange der forsøger at råde bod på under Roskilde festival. Lange stænger med flag, vimpler og alt mulig andet vajer over menneskemængden. IMG_1149IMG_0914IMG_0904IMG_0907IMG_0915IMG_0938IMG_1153IMG_0909IMG_0934IMG_1160Hvis man skal finde hinanden under en koncert, kan flagene bruges som pejlemærker. Det kræver bare at flagmanden står stille.. og det er der ikke mange der gør på Roskilde..

Flokken bevæger sig hele tiden, der er altid nogen på vej til og fra.. og en del der ikke aner hvor de kommer fra og hvor de er på vej hen, de går bare.. :-) IMG_0903Jeg har brugt mange timer på bare at sidde og se på folk og fæ, på at undres og glæde mig over den mangfoldighed festivalen rummer. IMG_0893IMG_0923IMG_0895

Jeg tager ikke på Roskilde for musikkens skyld, der er langt mellem de bands jeg kender derude. Jeg tager derud for stemningen og mangfoldighedens skyld, at jeg så ind i mellem snubler over en fantastisk koncert.. det er da en herlig sidegevinst.. :-)

11 kommentarer:

 1. Det ser ud til man skal vide hvilket flag man skal se efter, men det ved de rette jo nok. Jeg kan fint forstå du tager på RF for se se på folk mv. I mange år har vi ikke været hjemme medens den har været i gang, men måske sker det.
  Jeg skal lige se nærmere på dine indlæg fra RF ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det skal man, og det ved de helt sikkert, det fungerer også ofte som deres lejr-flag.
   Vi har også nogle gange taget væk fra byen mens der var festival, specielt da vi boede i den sydlige del af byen.. :-)

   Slet
 2. Hehe, der er vist også nok at se på for en som dig med sans for de sjove og skæve detaljer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er mange sjove og skæve detaljer derude.. :-)

   Slet
 3. Der er SÅ mange sjove og skæve og finurlige oplevelser på Roskilde, jeg forstår godt hvis du bliver lidt fristet til at opleve det.

  SvarSlet
 4. Totalt fede billeder :-) :-) :-)

  SvarSlet
 5. Tak for festivalindtryk - jeg kan snildt nøjes med de billeder du tager derfra :-)

  SvarSlet
 6. Jeg er helt enig med Ellen! Det er muligt, der er fede bands. Det er muligt, at der er sjove mennesker og god stemning. Men det jeg tænker på, er udelukkende støvet, mudderet og manglende toiletforhold. Og jeg har aldrig været hverken der eller på andre festivaller, så jeg har jo en "udmærket" baggrund at udtale mig på.
  Så jeg nøjes også med at nyde dine fine fotos og fortællinger fra festivallen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så hjertelig velkommen til at nyde Conny.. :-)

   Slet