8. juli 2016

Nyhavn i dag..

Den forsinkede og udskældte Inderhavnsbro fra Nyhavn til Christianshavn er langt om længe en realitet.. I går eftermiddags svirrede rygterne pludselig, at broen ville åbne kl. 18..

Ka’ det nu passe, tænkte mange af os. Det har vi hørt nogle gange de sidste 3½ år, men i går var det ikke en and. Kl. 18 var der både kø og jubel på begge sider af broen, da de første cyklister og gående begav sig ud over havnen.. IMG_1242IMG_1243IMG_1244IMG_1245IMG_1249Åbningen af Inderhavnsbroen har været længe ventet og savnet. Jeg glæder mig over, at der nu kun er 5 minutter til Papirøens lækkerier.. :-) IMG_1241IMG_1258IMG_1253IMG_1246IMG_1247

13 kommentarer:

 1. Skyerne ser godt nok skumle ud, men I trænger vel også til lidt vand ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. nej vi trænger bestemt ikke til mere vand.. Jeg synes vi har fået rigelig. :-)

   Slet
 2. Dejligt med sådan et sted i byen, hvor man kan færdes uden 'de gale' bilister ;-)

  SvarSlet
 3. Endelig! Jeg læste på FB, at visse glæder sig over, at nu kan de fulde folk fra Nyhavn komme hurtigt over til de skæve folk på Christianshavn ... men der er vist også andre, der er glade for inderhavnsbroen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja endelig, vi er mange der er glade for broen. :-)

   Slet
 4. Jamen altså, der er jo ingen ende på de gode nyheder på denne blog 😆
  Må indrømme, at jeg må være det sidste madøre i hovedstadsområdet, der endnu ikke har sat sine ben på Papirøen 😔 Jeg trænger da til at lege turist i København!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt ikke.. :-)
   Du må ind på Papirøen og spise, det er et sjovt sted. :-)

   Slet
 5. Og jeg tænkte på dig, da jeg læste at broen åbnede :-) Godt at se en fotoreportage fra dit besøg og så må jeg en gang besøge papirøen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der må du tage over på et Københavner besøg Lene, det er et sjovt sted med en masse god mad. :-)

   Slet
 6. Jeg læste lige i dag i avisen en arkitekturanmeldelse af broen. Den var ikke videre positiv. Men det er da skønt med endnu en forbindelse over det vand. Og det er næsten vigtigere, end hvad man måtte mene om arkitekturen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes nu heller ikke den er specielt køn, men pyt man kan komme over havnen hernede også, og det er det vigtigste :-)

   Slet
 7. Det er så skønt at den endelig er færdig.

  SvarSlet