14. februar 2010

Louisiana i eftermiddag...

Farven i kunsten på Louisiana kan stærkt anbefales. Den skønneste farvestærke, intense og farvemættende udstilling jeg længe har set. Den kan opleves indtil midt i juni måned, og det er helt bestemt en oplevelse der er værd at køre efter. Mit "overalt" ynglingsbillede var med, David Hockney's "A Closer Grand Canyon. Hockney's´ kæmpe maleri er en del af Louisisanas samling, jeg er vild med det maleri, det er så stort og overdådigt, helt uden at være for meget...
Farver inde...
og ude...

8 kommentarer:

 1. Tusind tak for anbefalingen, Inge - det lyder spændende, og dine billeder er utroligt smukke! Jeg holder meget af at komme på Louisiana, og den nye udstilling må jeg se med husbond.

  Ha' en god mandag!

  SvarSlet
 2. Tusind tak for en dejlig dag Inge. Skønt at blive luftet ;-))

  SvarSlet
 3. Ja den udstilling skal I bestemt se, den er så dejlig.
  Du må ha' en skøn dag

  SvarSlet
 4. Tak for fin anbefaling - der er bare så laaaaaaaaangt op til nordsjælland, så der skal lige overvejes en extra gang, inden man drager afsted.

  SvarSlet
 5. Ja Sister, det er en laaaang tur nede fra jer, men det er helt sikkert en overvejelse værd, specielt hvis I er glade for farver..

  SvarSlet
 6. Sikke dejlige billeder Inge - og Hockneys' maleri er virkelig flot. KNUS♥

  SvarSlet
 7. Tak Tina, jeg er også helt syg med det maleri. Jeg købte en plakat af det - dog ikke i fuld størrelse :-)) som skal rammes ind og hænges op.
  Knus

  SvarSlet