13. februar 2010

Miss Popeye arbejder...

Mor og far tog en hurtig beslutning i torsdags og i går landede de her i Bymarken. Der er heldigvis ikke langt fra tanke til handling for dem, så nu står den på afslappet familiehygge i weekenden. Windows7 DVD'en til fars 80 års fødselsdagsgave var kommet, nu er han sluppet af med Vista skildpadden, Office2007 er lagt på, alt er trimmet og tjekket. Den bærbare fødselsdagsgave er langt om længe komplet og 100% klar til brug.

Miss Popeye blev sat i arbejde fra morgenstunden, hun har æltet dej til rugfler og grovboller, og mens begge dele hævede færdig, kørte vi en tur ud i Roskilde hallerne, hvor Nyt til bolig og familie messen er i fuld gang. Krydderier, nøddekerner, 2 par øreringe plus et par gratis greenfee billetter er båret hjem


Rugfler og boller havde vokset sig store og flotte, mens vi var væk, og efter lidt tid i ovnen var der nybagt brød og ost, uhhhmmmmm det gled ned som en lille foræring.

Mor, Hasse og Miss Popeye var ikke at stoppe, i løbet af nul tid var der hentet mere gær, og nu står der igen noget og vokser under et viskestykke. Rygterne siger at det er rugbrød de har gang i, jeg venter og ser og smager..

4 kommentarer:

 1. Ihhh men dog :-)) Bages der til fryseren også ??
  De der greenfee billetter var vel ikke så tossede at få med hjem :))
  Og øreringe...der kan vel atid knibes et par mere ind på det fine stativ ..."blink blink blink" (var der ikke noget med et billede ???

  SvarSlet
 2. :-))... jeg er også behørrigt imponeret over mor og Hasse, de styrer for vildt derude i køkkenet.
  He he.. det var lidt svært at finde plads til det nye pynt, billede... mjaaa måske ;-))

  SvarSlet
 3. ikke en tosset maskine, at få plads til i køkkenet...

  SvarSlet
 4. Anne... nej vel, den fylder godt nok noget mere end jeg lige var klar på..

  SvarSlet