21. februar 2010

Det kan IKKE anbefales...

...at køre i Ikea en lørdag sidst på formiddagen.Med mindre man stortrives blandt kaos, indkøbsvogne, rollespils dramaer, uendelig mange memmesker, frakker, vanter og halstørklæder og køer der strækker sig så langt øjet rækker.

Vi fik fundet, købt og betalt de to barstole og klapbordet, der skulle ha' været vores nye spiseplads i køkkenet. Reolen var desvære udgået af produktion i 60 cm bredde. Det var helt unødvendigt at grave traileren ud af sne og is og bakke rundt med den på en sne og bil fyldt p-plads.

Stolene er samlet, som Annette siger... "Vi er jo Ikea generationen, vi kan samle hvad som helst med en umbraco nøgle" Bordet skulle bare lige sættes på vægen her i morges, det er der jo ingen ben i... altså lige bortset fra en radiator, vi havde glemt at tage i ed. For pokker da også, der er fin plads til bordpladen, men ikke til den trekant der understøtter den... hmmmm vi tænker os lige om en gang til, nu sidende på nysamlede barstole med en bordplade i hænderne.

5 kommentarer:

 1. Ja Ikea sådan en eftermiddag kræver altså et rimeligt køligt overblik....Ikke nogen fornøjelse.....
  Det bliver altså lige lidt spændende at følge med i det der spisepladsprojekt.....Ikke den bedste overraskelse, hva' ;-))

  SvarSlet
 2. Og det kølige overblik fik hurtigt ben at gå på i går.. :-))
  nej det var træls at det ikke kunne lade sig gøre, men vi finder på et eller andet.. håber jeg.

  SvarSlet
 3. Ups!!! det lyder som om det gik lidt for stærkt;-( men I finder sikkert en rafineret løsning.

  Jeg er lige kommet hjem fra NAG hvor først Meller blev sat af, så kan hun selv køre der hen igen om en lille time og håbe på at kufferten også lander der.

  Knus Hanne

  SvarSlet
 4. Haha, åh din stakkel - jeg har også prøvet Ikea en lørdag formiddag, og det skal aldrig gentages ;-) Men det er jo værre med bordpladen, med mindre I kan opfinde et andet understel til den.

  SvarSlet
 5. @Madame.. det gør jeg heller aldrig mere :-)).
  Det var ikke nogen dyr bordplade, vi finder nok anvendelse for den et eller andet sted...

  SvarSlet