10. februar 2010

Sidste år i februar...

Jeg sidder og kigger nogle billeder igennem, og opdager til min overraskelse, at vi også havde sne og is sidste år i februar måned. En weekend sidst i februar måned havde jeg åbenbart kameraet med, da vi gik en tur i Boserup skoven sammen med husets ældste søn og hans kæreste, der var is på vandet og sne i skoven. Jeg husker dog ikke at vinteren var så lang, kold og hvid som den har været indtil nu.
Bliver jeg mon lige så overrasket næste år, når jeg finder billederne fra denne vinter...??
Lige nu tænker jeg, at det gør jeg ikke, så lang tids frost, sne og is forsvinder da ikke bare sådan lige, eller...???

4 kommentarer:

 1. Sikke dejlige billeder, Inge - ja, det er sjovt, så hurtigt man glemmer sidste vinter, men jeg tror ikke, det vil gælde for denne vinter. Den er jo nærmest som isvinteren under krigen :-)

  SvarSlet
 2. Jeg tror, man glemmer det...
  Allerede nu føler jeg ikke, vinteren har været så lang. Det er først nu, jeg syntes, den bider og at det er trættende at tage al det tøj af og på.

  Jeg kan heller ikke huske, at der var sne og is sidste vinter. Men det må være sandt, når jeg ser på dine dejlige billeder fra sidste februar :)

  SvarSlet
 3. Dette her er et meget godt exempel at det også kan tjene et formål at blogge...Tænk engang, om 10 kan vi bladre tilbage og inde ud vintrenes længde, BLEV det virkeligt forår/sommer/efterår det og det år ?? Havde du spurgt mig om vi havde sne sidste vinter, ville jeg have sagt NEJ NEJ NEJ !!!

  Og jo dårligere hukommelsen bliver, jo bedre at kunne se baglæns. GOD dokumentation :-))

  SvarSlet
 4. Tak Madame.. lige netop den isvinter kan jeg ikke rigtig huske.. ;-))

  He he Lone.. måske fortrænger vi simpelthen fakta vi ikke kan ændre på alligevel. Og når det er væk er det jo heller ikke spor vigtigt mere..:-))

  Ja Annette.. det er da også en form for dokumentation, men det er billederne jo også - det var via dem jeg kom i tanke om det. Fandt også nogle med endnu mere sne fra januar, hvor Bumle er ude.. såhhh sne havde vi også i 2009

  SvarSlet