16. februar 2010

Færdig med Odjuret...

men ikke med Roslund og Hellström. Der ligger stadig 4 af deres bøger og venter, og jeg glæder mig til at opleve nye grumme forbrydelser, der skal udredes af Ewert Grens og Sven Sundkvist. Det tog mig lidt tid at komme rigtig i gang med at læse Odjuret, der bliver sprunget en del rundt i tid og sted, og så var... er den skrevet så blændende godt, at det næsten er for tæt og for meget og for ubehageligt.

Lige nu kan jeg mærke at jeg trænger til en pause fra at læse på svensk, pausen omfatter dog ikke svenske forfattere, bogen der ligger i rygsækken nu, er Liza Marklund og James Pattersons fælles bog Postkortmorderne, som by the way, har fået en masse ringe anmeldelser, men som Marklund-vanen tro, er solgt i imponerende mængder, og altså også røg ned i min indkøbskurv for nogle uger siden.

6 kommentarer:

 1. Jo da...det er altså også dejligt at læse på sit eget sprog ind imellem alle de svenske gloser :-)

  SvarSlet
 2. Det er nemlig lige det det er, Annette :-))

  SvarSlet
 3. Hej søs.

  Postkortmorderne er desværre ikke kommet på lydbog endnu, men glæder mig også til at høre den. Jeg har lige hørt alle Liza Marklund bøgerne og er nu ved Hyponisøren.
  Den skuffer lidt da mine forventninger vist havde været for høje, men jeg er ikke helt færdig så det kan jo ende med at jeg syntes den er super. Lige nu syntes jeg den er for rå....

  Ha' dt godt, knus Hanne

  SvarSlet
 4. Hej Hanne.
  Den kommer nok ret hurtigt, vil jeg tro. Du har ret Hypnotisøren er ret rå og ubehagelig, men jeg synes alligevel den var god.
  Håber du og AD nyder det
  Knus fra Søs

  SvarSlet
 5. Jeg er spændt på, hvad du synes om Liza Marklund og James Pattersons 'Postkortmorderne', Inge - jeg så godt, at den fik en ringe medfart i aviserne. Det er flot at du også læser på svensk, men det er sikkert bare en vane. Jeg er ved at vænne mig til norsk :-)

  SvarSlet
 6. Madame... indtil videre er jeg ikke specielt imponeret, men jeg håber da det bliver bedre..:-))

  SvarSlet