5. august 2011

Det er ikke altid sjovt..

Jeg synes jeg har lige vel mange bolde i luften i disse dage, nogle gang støder de sammen og falder til jorden, det er lidt træls. Men det forhindrede mig nu ikke i at lade boldene hænge eller falde som de ville, da jeg landede i Roskilde i går, jeg cyklede en tur ned i byen for at mødes med Hasse efter arbejdstid. Vi fik handlet cykler i lange baner, både Hasse, Anders og Louises mor trængte til nye cykler.. og så er det da nærliggende og oplagt, at slå sig sammen og lave fælles storindkøb.. :-)P1060100At vi så også allesammen kunne være sammen med og om Emil, gjorde jo heller ikke noget.P1060104Emil fik sin debut bag på mors cykel i går, det gik vældig fint og godt på vej ud.. men efter leg, hygge og opmærksomhed fra 2 hold bedsteforældre, var det overhovedet ikke sjovt at blive spændt fast og få cykelhjelm på igen..P1060107Ja sådan kan han sørme også se ud.. det er jo ikke altid lige sjovt… :-)

8 kommentarer:

 1. Dejlig måde at hygge på, og jeg troede slet ikke at Emil kunne græde og være utilfreds..;)..Dejlige billeder..Knus

  SvarSlet
 2. Mon ikke han snart finder ud af at det er dejligt at se verden fra en cykel.

  Jeg har pakket notesbogen også - så der skal nok komme en udførlig beskrivelse af kurset.

  SvarSlet
 3. Nå - han kan altså græde, den lille fyr ;-)
  Nu har du snart dig selv i luften, så det går nok altsammen. :-)

  SvarSlet
 4. Hehe Annemarie.. det var derfor jeg tænkte jeg var nødt til at vise at han også er træt, sur og gal ind i mellem.. :-)

  Marianne.. Jo det gør han helt sikkert, han var overtræt og varm. Du må have et super kursus.. :-)

  Ellen.. Det kan han nemlig godt, det er bare ikke så tit han gør det.. ;-), jo selvfølgelig græder han også, men han er overvejende en sød og glad dreng, som er nem at gøre glad igen.. :-)

  SvarSlet
 5. Hejsa Inge♥ Kender alt til at have for mange bolde i luften - men vi fortsætter med at jonglere ;-) Skønt at I kunne slå jer sammen om et godt køb. Mit favorit billede er Emil på cyklen......... God weekend♥

  SvarSlet
 6. Du må gribe dem du kan, og samle de andre op, eller måske lade andre om det sidste :-)
  Er man utilfreds, må man gerne vise det ligesom Emil :-)

  SvarSlet
 7. Enda bra han fikk hjelm på sin debut-sykkeltur:) Han så ikke helt fornøyd ut nei:)) Men man kan jo ike alltid være smilenede:)
  Sykkelen min har stått i ro i 2 uker nå....jeg må skjerpe meg:)
  Klem klem:)

  SvarSlet
 8. Tina.. Han er altså også dejlig selv om han er gal og træt.. :-)

  Pia.. Du har ret, der er andre end mig til at samle bolde op, og nu holder jeg ferie.. :-)

  Guri.. Han kommer til at have hjelm på i mange år.. Ja du må ud og motionere cyklen igen, det er en god måde at få luft og motion på. Klem

  SvarSlet