25. august 2011

Hjemme igen..

efter skønne feriedage i det sønderjydske. Når vi er på de kanter, skal vi som regel en tur over grænsen, ikke fordi vi mangler noget, men alligevel, man kan jo aldrig helt vide.. :-)

Efter et lidt indkøb syd for grænsen, vi manglede heldigvis noget alligevel.. :-) (tonic var blevet en mangelvare både i Bymaken og i skoven) var vi hos Lene og Per til spisning i aftes. P1060498Med lidt hjælp fra “Mexikaneren” og et tæppe fik vi ram på en dejlig sommeraften. Selv om vi lige har været sammen en uge i London, er vi under ingen omstændigheder løbet tør for samtale emner.. :-) P1060503Det var egentlig naboens søde lille hvalp på springtur, jeg ville snuppe et billede af, nu fik jeg i stedet nogle gode ben.. ;-)P1060492P1060501P1060507P1060509P1060489Tilde blev ved at finde hullet i hækken, og naboens knægt fik motion når han igen igen afhentede sin lille udbryder konge..

11 kommentarer:

 1. Der er altså ikke noget som et par mandeben .. thihi... Dejligt at få tonic igen synes. Hundehvalpen er da et godt motiv. Er det egentligt ikke rart at være hjemme igen?.. Tak for alle de dejlige billeder fra din/jeres ferie.

  *Kram*

  SvarSlet
 2. Åh hælledussan så søt...Tilde altså:) Dachs er en fin rase:)
  Med gode venner har man alltid noe å snakke om:) Slik er det bare:)
  Flotters bilde av Emil, under her:)
  Ha en fin ettermiddag, klem fra meg:)

  SvarSlet
 3. Hehe flotte ben..Er du gået Per i "bedene" ? Hvor er den nuser den lille hund, god vinkel...Vi ses snart...;) knus

  SvarSlet
 4. Skønt at få fyldt lageret lidt op igen ;) Hver er det for en race? En blanding? Gravhund/labrador eller ér det en labrador? Ansigtet ser lidt længere og smallere ud end labradorens men måske snyder billedet? Hvor ser den sød ud :)

  SvarSlet
 5. Velbekomme Mariane, jo det er fint at være forbi matriklen igen, selv om det kun bliver for 1 døgns tid.. :-)

  Guri.. Ja hun er så nuser, en dejlig aften til dig og klem. :-)

  Annemarie.. Nej så god bliver jeg ikke.. :-)) Ja vi gør det bliver godt.. Knus :-)

  Anette.. Hehe, ja lagrene skal holdes ved lige. Det er et rigtig godt bud du kommer med. Hun er en blanding af en lab og en gravhund, men ligner mest en gravhund, og bliver vist ikke så voldsom stor. Hun er så sød og kærlig, men åbenbart lidt svær at holde hjemme :-)

  SvarSlet
 6. Hyggelige stunder skal man samle på :-)

  SvarSlet
 7. Der er ikke noget bedre end godt selskab og udendørs hygge. Vi har lovet hinanden, at vi skal have sådan en mexicaner på matriklen til næste år. Jeg synes, at den er rigtig flot.

  SvarSlet
 8. Og det gør vi Lene... :-)

  Susanne.. Vi kunne faktisk også godt bruge en i Sverige, her i Roskilde har vi en udendørs pejs, som vi ofte glemmer at tænde op i.. :-)

  SvarSlet
 9. Hun er da skøn Inge. Hun ligner nu meget en labrador - altså bortset fra længden, den lille hale og hovedformen. Jeg har aldrig set en helt sort gravhund men måske findes de. Hun er sød uanset hvad! En af vores hundetrænere har sagt, at der i mere end halvdelen af alle "gadekryds" er en labrador involveret *GG*

  SvarSlet
 10. Du har selvfølgelig ret, det er vist ikke sort der er den mest brugte farve på gravhunde. Hun var rigtig dejlig.. :-)

  SvarSlet
 11. Det er så dejligt med gode venner! Og den lille udbryderkonge er da slet ikke til at stå for :-)
  God fredag til dig, Inge, klem!

  SvarSlet